Web Analytics
More
    Reklāma

    Finanšu vadības un norēķinu platforma “Bill.me” uzsāk sadarbību ar LMT

    Jaunākie raksti

    Latvijā dzimušais finanšu tehnoloģiju uzņēmums “Bill.me” nule ir vienojies par sadarbību ar mobilo sakaru operatoru SIA “Latvijas Mobilais telefons” (LMT), tā sperot soli pretī mērķim kļūt par Latvijā ielāko uzņēmēju un iedzīvotāju rēķinu pārvaldības platformu tiešsaistē, informēja “Bill.me” Latvijas filiāles vadītājs Jevgeņijs Loginovs.

    Latvijā platformu jau pašlaik aktīvi izmanto 50 tūkstoši lietotāju. Uzņēmums plāno šo skaitu palielināt četras līdz sešas reizes līdz gada beigām sasniedzot 200 – 300 tūkstošus lietotāju.

    Reklāma

    “Bill.me” ir Latvijā izstrādāts, uz mākoņtehnoloģijās balstīts finanšu vadības rīks, ko lielie uzņēmumi var izmantot kā papildu rēķinu piegādes un norēķinu kanālu, bet maziem un vidējiem biznesiem tas var pilnībā automatizēt rēķinu piegādes, skaitītāju rādītāju apkopošanas, norēķinu un klientu saziņas funkcijas. Tikmēr iedzīvotājiem jeb lietotājiem tā būs vietne, kur pārvaldīt savus rēķinus vienkopus.

    “LMT svarīga ir ne tikai pakalpojumu kvalitāte, bet arī ērti un droši norēķini par tiem. Tāpēc esam gandarīti pievienot savam partneru lokam uzņēmumu “Bill.me”, kas piedāvā klientiem inovatīvu, uz tehnoloģijām balstītu rēķinu saņemšanas, apmaksas un pārvaldības veidu. Šāda sadarbība sniegs iespēju mūsu klientiem veikt vēl vienu soli digitālās transformācijas un apkārtējās vides saglabāšanas virzienā,” teica LMT viceprezidents finanšu jautājumos Alfs Janevics.

    Kā skaidro Loginovs, tad sākot jau no 21. jūnija, pašreizējiem “Bill.me” lietotājiem, kuri vienlaikus ir arī LMT klienti, platformā līdztekus citiem rēķiniem varēs apmaksāt arī mobilo sakaru operatora rēķinus.

    “Mēs esam gandarīti, ka tāda mēroga uzņēmums kā LMT pievērsa uzmanību mūsu idejai, pieejai un risinājumam, kā arī – novērtēja “Bill.me” radīto produktu. Tas mūs iedvesmo turpināt aktīvu virzību uz priekšu,” teica Loginovs.

    Finanšu tehnoloģiju uzņēmuma vadītājs skaidroja, ka pašlaik “Bill.me” lietotāju bāzi veido uzņēmuma jau esošo partneru – lielākoties dažādu novadu un pilsētu namu apsaimniekšanas un komunālo pakalpojumu sniedzēju – klienti, taču jau šoruden platformā varēs reģistrēties ikviens Latvijas iedzīvotājs un sākt pārvaldīt savus rēķinus ērtāk.

    “Es esmu pārliecināts, ka izaugsmes potenciāls Latvijā ir. Jūnija sākumā “Bill.me” veiktajā aptaujā sadarbībā ar “Snapshots” atklājās, ka 58% Latvijas iedzīvotāju vecumā no 25 līdz 55 gadiem būtu ieinteresēti izmantot vietni, kurā vienuviet var saņemt, sekot līdzi un veikt visu rēķinu apmaksu, kā arī pārskatīt rēķinu arhīvu,” piebilda Loginovs.

    “Bill.me” dibināts 2017. gadā. Pašlaik “Bill.me” ir piecas filiāles piecās dažādās valstīs, galvenais birojs un uzņēmums atrodas Londonā. Grupā kopā strādā 45 darbinieki. Lielākā komanda – 30 cilvēku – ir Latvijas filiālē, jo Latvijā iekļauj arī produkta attīstības komandu, proti, visu tehnisko izstrādi, programmēšanu, dizainu u.tml. Latvijas filiāle pērn valsts kopbudžetā iemaksājusi 456 tūkstošus eiro.

    Interneta aptauja veikta sadarbībā ar “Snapshots” no 2021. gada 28. maija līdz 2021. gada 3. jūnijam, aptaujājot 510 Latvijas iedzīvotājus vecumā no 25 līdz 55 gadiem. Iegūtie dati ir reprezentatīvi izvēlētajai mērķa auditorijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    22.06.2021 13:46

    DON’T Bill.me

    Anti bill.me
    22.06.2021 17:23

    Varu tikai pievienoties. Man jau IR viss vienuviet-epastā. Nekas cits NAV vajadzīgs. Ibankā vai excelī (kas nu kuram ērtāks) var veikt uzskaiti un izdevumu grupu pārskatus.
    Kad viens rēķins tur, otrs šur un trešai vèl kkādā bill.me- tas NAV ērti.

    Kārlis
    06.06.2023 14:04

    Man asolūt nav vajadzīga kāda papildus iestāde, kura vēl noslauks no manis 2%. Es pilnībā pats spēju aprēķināt maksājamo summu un pārskaitīt bez starpniekiem !!!!!!

    Reklāma