Web Analytics
More
    Reklāma

    Beats prezentē jaunās Studio Buds bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā par Beats produktiem neesam daudz ziņojuši, jo nav bijušas kādas lielas izmaiņas, kā arī liekas, ka mūsu tirgum tas varētu nebūt tik aktuāli, tomēr pavisam nesen pie klausītājiem nonācis kāds patīkams jaunums. Tās ir jaunas bezvadu austiņas Studio Buds, kas ērti darbosies gan uz iOS, gan Android ierīcēm.

    Avots: 9To5Mac

    Ir pagājuši jau septiņi gadi, kad Apple iegādājās uzņēmumu Beats, savā īpašumā iegūstot gan Beats 1 radio staciju, gan visus elektronikas produktus. Patiesībā, šis laikam būs pirmais īstais pavisam jaunais produkts no Beats, kas ir izveidots, atrodoties Apple īpašumā. Pirms tam kā svaigākie modeļi bija PowerBeats Pro bezvadu sporta austiņas, kas ir PowerBeats līnijas turpinājums, tāpat Solo Pro vai Beats Flex modeļi, kas ir ierasto sēriju turpinājums. Taču tagad ir radītas pavisam jaunas bezvadu austiņas Studio Buds, kas ir in-ear tipa – pirmais šāda veida modelis no Beats.

    Reklāma

    Kaut arī tas nav nekāds jaunums tirgū, un principā tā ir sekošana aktuālajām tendencēm, taču Beats sola līdzīgu un ērtu pieredzi kā iPhone, tā Android ierīcēm. Jo nav noslēpums, ka Apple produkti gandrīz nemanāmi spēj savienoties savā starpā un veidot šo ērti lietojamo ekosistēmu, kas arī ir uzņēmuma mērķis, tomēr šīs Studio Buds tādā veidā darbosies abās platformās. Pārējais jau diezgan klasiski, jo austiņas būs aprīkotas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu (ANC), Siri atbalstu, 8,2 mm draiveri, kas nodrošinās pienācīgu stereo skaņu šāda izmēra austiņām. Interesanti, ka šis Beats produkts nebūs aprīkots ar nevienu no Apple savienojuma čipiem, kā H1 vai W1, bet tiks izmantotas paša uzņēmuma tehnoloģijas. Vienas austiņas svars būs nieka 5,1 grami, līdz ar to tās ir ļoti vieglas, un dizainā vairāk atgādinās Samsung Galaxy Buds austiņas.

    Avots: 9To5Mac

    Beats Studio Buds būs pieejamas trīs krāsās – melnas, baltas un sarkanas, un protams ar atbilstošu kārbiņu. Ar vienu uzlādi tās darbosies līdz pat 8 stundām (ar ieslēgtu ANC 5 stundas), bet kārbiņa kopumā nodrošinās vēl 24 stundu darbības laiku. To varēs uzlādēt ar USB-C portu, ne Apple Lightning pieslēgvietu, kā tas ir ar citiem produktiem. Kā teikt, vēl viens solis, lai šīs austiņas padarītu pievilcīgākas plašākam lietotāju lokam. To cena būs 149,95 EUR, kas laikam ir vispievilcīgākais faktors šo austiņu kontekstā, jo parasti Beats produkti nav izcēlušies ar labāko skaņas kvalitāti, bet ar spēcīgu mārketingu un augstu cenu, kas gan pēdējos gados ir pamainījies.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma