Web Analytics
More
    Reklāma

    “Kia” uzsāk sadarbību ar “Uber”, kopbraukšanas tīkla vadītājiem piedāvājot atlaides elektroauto iegādei

    Jaunākie raksti

    Korejiešu autoražotājs “Kia” uzsācis sadarbību ar kopbraukšanas gigantu “Uber”, piedāvājot “Uber” šoferiem iegādāties “e-Niro” un “e-Soul” elektroauto ar atlaidi. Sadarbība paredzēta 20 Eiropas tirgos un tā ir daļa no “Uber” centieniem samazināt savas darbības radīto kaitīgo ietekmi uz vidi. “Kia” savām mašīnam “Uber” vadītājiem piedāvā aptuveni 8 procentu atlaidi.

    “Uber” apņēmies, ka līdz 2030. gadam Eiropā uzņēmums kļūs par bezizmešu kopbraukšanas platformu. Tāpat tiek cerēts, ka līdz tam laikam vismaz 30 tūkstoši “Uber” vadītāji izmantos “Kia” elektriskos modeļus. “Uber” izvērš plašu elektrfikācijas programmu daudzviet Eiropā, turpmāko gadu laikā sagaidot arvien striktākas emisiju normas. Plānots, ka 2025. gadā puse no “Uber” nobrauktajiem kilometriem Eiropā būs veikti bezizmešu mašīnās.

    Arī “Kia” no tā visa atlec kāds labums – autoražotājs cer, ka šādā veidā lielāks cilvēku daudzums iepazīsies ar tā piedāvātajiem elektroauto. “Kia” prezentējusi plašu elektrifikācijas stratēģiju, kas līdz 2026. gadam paredz 11 jaunu, pilnībā elektrisku modeļu radīšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma