Web Analytics
More
    Reklāma

    Kärcher K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātāja apskats

    Jaunākie raksti

    Klāt jau vasara, bet arī tagad nevaram mest pie malas kārtību un tīrību. Šoreiz apskatam atbraucis jau tīri nopietns augstspiediena mazgātājs Kärcher K 7 Premium Smart Control. Kärcher K 7 sērijā atrodami dažādi aprīkoti mazgātāja komplekti, kā arī mazāka izmēra K 7 Compact un K 7 Compact (Basic). Pavisam nesen mēs apskatījām mazo, bet praktisko Kärcher K Mini.

    K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātāju var viegli savienot ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth un Kärcher lietotni. Tas nozīmē, ka Kärcher Home & Garden lietotājs tiek atbalstīts ar praktiskiem padomiem, ieteikumiem un iestatījumiem daudzās tīrīšanas situācijās un uzdevumos. Lietotne nodrošina noderīgas funkcijas, piemēram, lietojumprogrammas konsultantu, lai iegūtu vēl labākus tīrīšanas rezultātus, montāžas instrukcijas, apkopes un kopšanas instrukcijas, kā arī piekļuvi Kärcher servisa portālam.

    Reklāma

    Ar K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātāju iespējams tīrīt visu, tas maigi nomazgās auto, bet varēsi arī ātri pārslēgties citos jaudas režīmos un pat palielinātas jaudas režīmā uz neilgu laiku, lai noplēstu sūnas no celiņa akmeņiem un sētas dēļiem.

    Tehniskā specifikācija

    • Barošanas spriegums (Ph/V/Hz): 1 / 220 – 240 / 50
    • Spiediens (bar/MPa): 20 – max. 180 / 2 – max. 18
    • Plūsmas apjoms (l/h): max 600
    • Mazgāšanas veiktspēja (m²/h): 60
    • Ieejas temeratūra (°C): max 60
    • Jauda (W): 3000
    • Svars bez piederumiem (kg): 18.1
    • Izmēri (G x P x A) (mm): 459 x 330 x 666
    • Komplektā: augstspiediena pistole (G 180 Q Smart Control), augstspiediena šļūtene 10 metrus gara, integrēts ūdens filtrs, dārza šļūteņu savienošanas adapteris, viedierīces lietotne (savietojams ar Bluetooth)
    • Cena: ap 649 eiro

    Izskats un uzbūve

    Svars liecina, ka K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātājs ir pamatīgs rīks, labi, ka tas aprīkots ar ritenīšiem, kas tiek pāri pār nelīdzenu bruģi un zālāju. Augstspiediena mazgātāja rokturis ir izvelkams, gluži kā čemodāniem, ja vēl kāds tādus no sendienām un lidošanas atminas.

    Uz augstspiediena mazgātāja atrasta vieta augstspiediena šļūtenes satīšanai, kas ir milzu pluss. Turklāt satīšana norit bez roku smērēšanas, jo augstspiediena šļūtene ievelkas pa tai paredzētu atveri, kas vienlaikus ar novada šļūteni pareizi uz spoles.

    Augstspiediena mazgātāja virspusē ir atvere, kas paredzēta speciālai mazgājamā līdzekļa pudeles uzlikšanai, bet par šo nevarēšu neko sīkāk komentēt, jo tīrīšanas līdzeklis nebija iedots līdzi.

    Attēls no Kärcher tīmekļa lapas

    Smart Control izsmidzināšanas pistole un “trīs vienā” Multi Jet izsmidzināšanas kāts ir gluži kā universālais kareivis. Izsmidzināšanas pistolei ir LCD displejs un pogas spiediena regulēšanai vai tīrīšanas līdzekļa dozēšanai. Rotējošais “trīs vienā” Multijet uzgalis sastāv no trim dažādām sprauslām, lai tās būtu viegli nomainīt ar vienu rokas kustību. Quick Connect savienojums ļauj viegli piestiprinātu augstspiediena šļūteni un piederumus.

    Man ir jāsaka, ka būtu gribējies, lai Smart Control izsmidzināšanas pistole būtu veidota no nedaudz pamatīgākas un rokā patīkamākas plastmasas. Bet izsmidzināšanas pistoles stiprināšanas skava pie korpusa ir dikti stīva, rodas sajūta, ka tā ilgākā laika sprīdī var traumēt Smart Control izsmidzināšanas pistoli, bet šis ir vienīgais tāds jūtamais mīnusiņš, jo viss cits noslīpēts perfekti ergonomiski un K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātāja svaru nemaz nejutīsi, ja vien neglabāsi to pagrabā vai bēniņos.

    Man patika, ka augstspiediena mazgātāja aizmugures daļā ir neliela kabatiņa dažādiem niekiem. Tur noteikti var kādu iemīļoto vasaras dzērienu turēt.

    Home & Garden lietotne

    Kärcher Home & Garden lietotnes iestatīšana bija nedaudz ķēpīga, jo tā nevēlējās ņemt pretī Google konta pieteikšanās datus, nācās iet ar Facebook. Šajā gadījumā gan es vispār nesaprotu, kāpēc būtu nepieciešams ielogoties.

    Kärcher Home & Garden lietotne sākumā piedāvā paskaidrojošo daļu par savienoto mazgātāju, bet tikai pēc tam tiekam klāt K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātāja pārvaldībai ar lietotni. Šāda spēcīga augstspiediena mazgātāja gadījumā tas pat ir noderīgi.

    Kärcher Home & Garden lietotne padarīs tevi par tīrīšanas ekspertu. Izmantojiet visas Kärcher zināšanas, lai sasniegtu nevainojamus tīrīšanas rezultātus. Lietotne, izmantojot Bluetooth, pieregulē augstspiediena mazgātāja optimālo spiedienu.

    Faktiski ikdienas režīms arī ir sadalīts, kur daļa paredzēta tieši iestatījumu veikšanai, bet otra puse ir tīrīšanas pamācības un ieteikumi. Lietotnē pat piedāvā laika prognožu paziņojumus, lai izvēlētos labāko laiku darbam ar K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātāju.

    Ierīcei ir pastiprinātas jaudas režīms, kas nodrošina papildu jaudu, lai novērstu noturīgus netīrumus. G 180 Q Smart Control izsmidzināšanas pistole ar LCD displeju un “trīs vienā” Multi Jet izsmidzināšanas sprausla piedāvā maksimālu kontroli: spiediens tiek iestatīts tieši uz smidzināšanas pistoles vai tiek pārnests uz smidzināšanas pistoli ar lietotnes konsultanta palīdzību. LCD displejā varat pārbaudīt, kurš spiediena līmenis ir iestatīts, vai var aktivizēt stiprākas darbības režīmu vai arī ierīce joprojām ir gaidīšanas režīmā. Citas aprīkojuma detaļas ietver šļūtenes spoli ērtai lietošanai, Plug ’n’ Clean mazgāšanas līdzekļu sistēmu, augstas kvalitātes alumīnija izbīdāmo rokturi un viegli pieejamu piederumu novietošanu stāvvietā.

    Ja pavisam esi analogs cilvēks digitālā laikmetā, tad vari arī ignorēt lietotni, visu to pašu vari iestatīt ar ar roku un laikapstākļu prognozei izmantot slaveno akmeni. Starp citu, lietotne paziņos par gaidāmu salu, lai iekārtu varam laikus sagatavot krasai temperatūras maiņai un tādējādi paildzināt tās mūžu.

    Ķeramies pie praktiskiem vasaras vingrinājumiem

    K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātājs piedāvā visādus trikus – tam var pievienot speciālus mazgātājus terasēm un celiņiem, putu uzklāšanas ietaises un citus interesantus aksesuārus, bet tie nebija iedoti līdzi, attiecīgi neņemos par tiem spriest. Šeit arī pieminēšu, ka iespējams piepirkt klāt speciālu 5 metrus garu iesūkšanas šļūteni, kas ir piemērota visām ierīcēm no K 4 līdz K 7, un tā ļauj iesūkt ūdeni no alternatīviem avotiem, piemēram, ūdens krātuves (ezers, dīķis, upe u.c.) vai traukiem (mucas u.c.).

    Attēli no Kärcher tīmekļa lapas
    Attēli no Kärcher tīmekļa lapas

    Darbības režīmi (izmantotās sprauslas) pārslēdzami pie pistoles gala, pēcāk tie pieregulējami ar lietotni vai uz pistoles esošajam “+” un “-” pogām.  Pastiprinātas darbības režīms (boost) nodrošina papildu jaudu netīrumu noņemšanai, bet šis režīms strādā tikai 30 sekundes, pēcāk to nākas atkal aktivizēt. Ar papildu jaudu pastiprinātas darbības režīms palielina tīrīšanas efektivitāti un ietaupa laiku, nodrošinot spēcīgāku tīrīšanu noturīgu netīrumu gadījumā. Man gan jāsaka, ka parastais trešais (spēcīgākais) tīrīšanas režīms jau ir tik ļoti pietiekams, ka noplēš sūnas no akmeņiem bez mazākās piepūles. Koka sētai un automašīnai ar trešo režīmu nevajag tuvoties!

    Droši vien galvenais ir nepiemirst pāriet kādā mazāk jaudīgā režīmā, kad ar K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātāju tuvojies velosipēdiem un automašīnai.

    Spēcīgajai tīrīšanai gan ir savas ēnas puses un tās ir notašķītas kājas un šis tas arī apkārt, tāpēc uzmanāmies ar to, ko darām citu cilvēku tuvumā un arī blakus esošas ēkas fasādi der piesegt ar kādu lielāku kartona gabalu. Nedaudz augstāk ir ekrānkopija no lietotnes, kur meiča mazgā sienu ar baltām krosenītēm kājās, dzīvē tā gluži nenotiek. Tiesa, varam nopirkt īpašu šļakatu aizsargu, kas neļaus sašmucēties.

    Otrajā strūklas stiprības režīmā varam jau iet klāt automašīnai un velosipēdiem. Velosipēds šoreiz bija ekstra netīrs, tur nācās vēl arī ar speciālu ķēdes tīrīšanas līdzekli padarboties.

    Faktiski otrais un zemākie K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātāja režīmi ir aptuveni tas pats, ko varam gaidīt no, piemēram, K Mini augstspiediena mazgātāja, bet K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātājs piedāvā atkārojamu spiediena režīmu izvēles kontroli, K Mini visa regulēšana bija uz dullo.

    Nobeigumā

    K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātājs ir feins un jaudīgs rīks, ja dzīvo palielā mājā ar piebraucamo ceļu, pāris automašīnām un dažiem velosipēdiem. Augstspiediena mazgātājs gandrīz jebkuru tīrīšanas un mazgāšanas darbu padara jautru vai vismaz vieglu. Darbošanos ar K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātāju aptuveni var pielīdzīnāt tam, kāpēc pieauguši puikas un noteikti arī meitenes pie sava akumulatoru urbja klāt piepērk speciālu jostu un šo urbi ik pa laikam padarbina pirms skrūves skrūvēšanas.

    Tukšā vieta šampūna pudelei

    K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātāja 10 metrus garā augstspiediena šļūtene ļauj darboties arī uz mājas otrā stāva balkona, nestiepjot mazgātāju augšā pa trepēm. Turklāt K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātājs aptīkojams ar dažādiem aksesuāriem un pat automātisku putu izsmidzināšanu, kas var lieti noderēt, jo vismaz man no automašīnas vieglmetāla diskiem ar spiedienu neizdevās nost dabūt sodrējrūsu, kas nāk no bremžu diskiem.

    K 7 Premium Smart Control augstspiediena mazgātājs būs lielisks palīgs mājas īpašniekam, par to nav nekādu šaubu.

    Patika

    • sasodīti labi pavadīts laiks un tīrība ap mājokli
    • ērti iestatāmi spiediena režīmi
    • pārdomāta šļūtenes ievilkšana

    Ne tik ļoti gāja pie sirds

    • cena ir visai augsta, vajadzēs traki daudzus celiņus un velosipēdus nopucēt
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    43 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tamburīns
    15.06.2021 12:22

    Pašam mājās mazgāt auto – pat savu, pat savā īpašumā – tas vispār ir legāli?

    Kārlis
    15.06.2021 13:02
    Reply to  Tamburīns

    Atkarīgs no pašvaldības.

    Jancis
    15.06.2021 19:49
    Reply to  Kārlis

    Varbūt kaut ko nerubīju , bet kāpēc lai tas būtu nelegāli ? Es mazgāju jau sen pats savā īpašumā.

    1102
    15.06.2021 20:17
    Reply to  Jancis

    zin kā, gruntsūdeņi un tā.

    Lāčplēsis
    16.06.2021 11:30
    Reply to  Jancis

    Pie tevis vel neviens nav piebraucis, bet gan tiks!
    Domā manām ābelēm un mauriņam patīk, kad tavi auto šampūni tiek līdz to saknēm?
    Bet vispār cik esmu dzirdējis tad šo plāno kontrolēt un reāli sodīt.

    Jancis
    16.06.2021 16:51
    Reply to  Lāčplēsis

    Kaimiņi man vismaz 300m attālumā un mazgāju bez šampūniem :)

    Lācplēsis
    16.06.2021 17:32
    Reply to  Jancis

    Kaimiņi vel pofig, galvenais, lai nav ķīmījas.
    Karoč izskatās, ka izspruksi sveikā. 😁

    Skābene
    17.06.2021 09:08
    Reply to  Lācplēsis

    Singapūrā pat ielas mazgā ar šampūnu! Un ķīmija mūsdienās jau ir dabai nekaitīga!
    Pat vecie šampūni ar fosfātiem tikai veicina augu augšanu, sanāk tādi kā minerālmēsli!

    SSs
    16.06.2021 07:48
    Reply to  Tamburīns

    Ja nav speciāli ierīkota notekūdeņu savākšanas un attīrīšanas vieta ( filtri, tauku ķērāji, u.t.t.) , tad nelegāli, neatkarīgi no pašvaldības !

    Kārlis
    15.06.2021 13:00

    Šis ir labs pirkums labiem draugiem vai kaimiņiem sametoties kopā, jo reāli cik bieži ikdienā mazgājam ietves un citas lietas. Ikdienas lietošanai velo un auto mazgāšanai pietiek ar “Kärcher K2”  un pat tas diezgan labi tiek galā ar bruģētu ietvi, protams darba ražīgums ir lēnāks K2!

    1102
    15.06.2021 13:15
    Reply to  Kārlis

    gribi zaudēt draugu – aizdod tam naudu vai nopērciet kopīgi lietojamu mantu))

    Skābene
    15.06.2021 13:09

    Pie mīnusiem jāliek arī tas, ka standarta komplektācijā nenāk līdzi Anti twist šļauka. Tā pudeles uzspraušanas funkcija ir nevajadzīgs fufelis. Putu ģenerators ir pilnīgs mēsls un labāk uzreiz no AMAZONA uzsūtīt kārtīgu litrīgo trauku.
    Karcher ķīmija ir pilnīgs fufelis, ir jābrauc uzreiz nopirkt uz auto ķimijas bodi normālas putas un auto šampūnus, citādi pēc auto nožūšanas viss tāpat būs netīrs. Un tam jaudas regulatoram uz pistoles mēdz sajukt smadzenes un pogas strādā apgrieztā secībā, proti -=+ un otrādi.

    Pluss ir tas, ka var šļūtenes galu iemest mucā un nav vajadzīgs spiediens ar ko padot ūdeni uz mazgātāju, ūdens tiek automātiski uzsūkts ar iebūvētu sūkni.

    Kaspars Bīlands
    15.06.2021 14:11
    Reply to  Skābene

    Varu tikai piekrist. Un no rotējošās birstes Nr 15 arī diži lielas jēgas nav pucējot auto.

    Skābene
    16.06.2021 10:44

    Rotējošā skaitās dubļu frēze, ar ko mazgāt bruģi. Dažreiz izmantoju uz ļoti netīriem diskiem! :)

    KKTK
    15.06.2021 14:30

    Skatos, ir uzlaboti daži ergonomikas nieki, bet vēl jo projām viņš pats brauks virsū uz sava nedaudz neakurāti salocītā vada. Bet ja locīsi vadu akurāti, tad ātri to pārlocīsi (fēna sindroms).
    Jā viņu ķīmija ir joks. Un auto putošanai vajag uzgalīti 26.

    Kaspars Bīlands
    16.06.2021 15:39
    Reply to  KKTK

    Jā, tāds ir piepirkts, bet tāpat vajag vismaz 2 spiedienu līdz galam, lai uzsistu putu un pusbundulis uz bobiku cauri. Neko darīt, ja pats gribi māžoties.

    as as
    16.06.2021 10:57

    Es brīžiem tiešām brīnos,- kur jūs izmantojat tos karčerus?
    1.tīrīt sētas dēļus – un pēc tam, kad norauta sūna, kopā ar krāsu, pārkrāsojat sētu?
    2.tīrīt bruģi un pēc tam, kad izsistas smiltis no šķirbām starp akmeņiem, bērt jaunas atpakaļ?
    3.tīrīt apsūnojušu akmens žogu un pēc tam pārmūrēt izsisto kaļķi?
    4.tīrīt velo un pēc tam mainīt pielietos gultņus?
    5.tīrīt auto un pēc tam skatīties vai nav kas norauts, pieliets?

    Vai es kko nesaprotu?

    Kārlis
    16.06.2021 11:11
    Reply to  as as

    mašīnas apakšu ir ērti mazgāt.
    un terasi tīrīt arī ir ērti.

    Elektriķis
    16.06.2021 15:55
    Reply to  Kārlis

    Hmmm…kā Tu tiec klāt auto apakšai?
    Vēl viens pielietojums – notīrīt zāles pļāvēja pannu. To gan nevar izdarīt no apakšas, tā jāpaceļ vertikāli.

    Skābene
    17.06.2021 09:12
    Reply to  Elektriķis

    Visiem jaunajie pļāvējiem jau ir parastās ūdens šļaukas pievads, un pļāvējs pats sevi izmazgā atliek tikai pievienot šļauku un padarbināt kādu minūti pļāvēju.

    Elektriķis
    17.06.2021 09:47
    Reply to  Skābene

    Nav gan. Un arī tad, kad darbini ar šļauku, paliek kaudze mēslu. Man ir kādi trīs, pavisam moderni, no tiem tikai vienam – “Zero turn” ir šļaukas pievads. Raiderim nav, spriguļu monstram arī nav.

    Skābene
    17.06.2021 15:14
    Reply to  Elektriķis

    Kad biju aizbraucis uz Husi meklēt jaunu pļāvēju, tad pat lētākajam husim bija ūdens pievads. Bet beigās tāpat paliku pie robota un pļāvēja mazgāšana vairs nav aktuāla. Tik ar birsti pirms ieziemošanas noskrubinu lielākos aplikumus! :)

    puik
    16.06.2021 11:14
    Reply to  as as

    Uzreiz redzams, ka stulbs pilsētnieks kas neko nejēdz no lietām

    Aigars Axx
    16.06.2021 12:11
    Reply to  puik

    Tika uzdoti konkrēti jautājumi. Ja nevari neko jēdzīgu atbildēt, tad acīmredzot pats esi stulbs pilsētnieks, kas neko nejēdz no lietām.

    Last edited 2 years ago by Aigars Axx
    Lāčplēsis
    16.06.2021 11:33
    Reply to  as as

    Un kā tu uzrakstiji šo komentāru?
    Jeb nažus neizmanto?
    Velosipēds lietū arī tev izkūst?

    P.s.
    Jā izskatās, ka tu tiešām NEKO nesaproti…

    Čiekurs
    16.06.2021 12:12
    Reply to  Lāčplēsis

    Nē, tu neko nesaproti.
    Mazgāt ar augstspiedienu ir labākais veids, kā noraut kaut ko ko nevajag un labākais veids kā pieliet gultņus ar ūdeni. Netici? Pavērs strūklu gultņu korpusu virzienā, tad atjauc vaļā un apskaties, cik daudz emulsijas iekšā ir.
    @as as mazliet pārspīlē, bet liela daļa taisnības tur ir.
    Īsāk sakot to jādara ar prātu. No pieredzes vislabāk mazgāt ar aparātu, kam ir ūdens apsilde. Tad var iztikt bez ķīmijas un nenormāla spiediena. Protams- dārgi.

    Lauris
    16.06.2021 12:55
    Reply to  Čiekurs

    Ar prātu arī jāstrādā,ne tikai spiedienu,tad ne smiltis izskalojas no bruģa,ne krāsa kaut kur noraujas. Pārbaudīts,regulāri ar K5 mazgāju gan betonu,gan bruģi,gan auto.

    Lāčplēsis
    16.06.2021 13:28
    Reply to  Čiekurs

    Ko bļausties čiekur? 😀
    Sliktam dejotājam arī pauti traucē!
    Pats uzraksta kaut ko par gultņiem un tad iestarpina, ka viss jādara ar prātu. Nu tieši tā, “netēmē” ar to spiedienu gultņu virzienā.
    Un noraut ko? Ko Tu no tā auto grasies noraut? Kā jau teicu tups cilvēks arī ar nazi nespēj apieties…

    16.06.2021 17:11
    Reply to  Čiekurs

    Čiekurs,Tur jau var regulēt stiprumu un ja esi uzmanīgs nebūs tev problēmas.

    as as
    16.06.2021 11:53
    Reply to  as as

    Pirms bārstīties ar apvainojumiem, pamēģiniet noformulēt atbildes uz jautājumiem:)
    Auto apakšu un lielos dubļus mazgāju ar pilsētas ūdens spiedienu, šķiet 1 Bar, man pietiek. Virsbūvi arī, bet ar birsti vai lupatu, jo neesmu redzējis tikai ar spiedienu nomazgātu tīru auto, ja nu vienīgi putekļus.
    Bruģi nemazgāju, bet esmu gatavs pamēģināt.
    Velo ar slapju lupatu līdz šim

    Marsel
    16.06.2021 20:33
    Reply to  as as

    Iedot pērtiķim granātu un viņs uzspridzinās pusi no ciema, ar K7 un prātu var paveikt daudzas labas lietas.Ar komplektu PC20 Iztīrīt notekcaurules un kanalizāciju mājās, nomainot keramisko sprauslu pret Karbīdbora ar smilšu strūklas komplektu smilšot metālu un visbeidzot ar siltu 40.grādu ūdeni lieliski izmazgāt motoru,motortelpu pirms kādiem remontiem.Pārbaudīts jau daudzus gadus un te kāds jautā kur Jūs izmantojat Karcher….

    Skābene
    17.06.2021 09:17
    Reply to  as as

    Ar Karcher ķīmiju pat ar MAX spiedienu paliks netīrumi. Es pērku bezkontakta putas no auto ķīmijas izplatītāja. Uzlaid putas, pagaidi 3 min un skalo nost, pat diskus nav jābirstē.
    Švamme prasās tikai tad, kad ir ļoti bieza kukaiņu kārta uz auto purngala. :D

    Elektriķis
    17.06.2021 09:43
    Reply to  Skābene

    Pastāsti, kur un kādas pērc. Savā neziņā līdz šim sēžu ar Karcher putām…

    Skābene
    17.06.2021 15:09
    Reply to  Elektriķis

    Man patīk AutoMagic vai Graas produkcija.
    Šobrīd lietoju Graas, jo pieejams par demokrātiskām cenām pa tiešo pie izplatītāja, netālu no Āgenskalna tirgus, Mūkupurva ielā. Aizej uz vietas un pasaki ko gribi tīrīt, un puiši tev parādīs visu ko un kā. Es tagad pat dīvānus, krēslus, botas un visu pārējo mājās tīru tikai ar auto ķīmiju.

    Un tā nav reklāma, vienkārši kad paprovē profesionālas lietas, sajūta ir kā no zaporožeca pārkāpt Maybacha, bet par topašu cenu un pēc tam nevari saprast, kāpēc visu dzīvi pirms tam esi darījis nepareizi :)

    Elektriķis
    17.06.2021 16:06
    Reply to  Skābene

    Hmmm…Mūkupurva iela no Āgenskalna tirgus ir patālu. Tu domāji Grass Baltic?

    Skābene
    18.06.2021 09:30
    Reply to  Elektriķis

    Jā, kantoris ir Graas Baltic. Laikam ir pārvākušies uz jaunām telpām. Skatījos, ka mājas lapā rakstīts Mūkupurva iela, un tāpēc arī sajaucu. Pavasarī vēl braucu uz Āgenskalnu, Augļu ielu 3. Atvainojos par savu topogrāfisko idiotismu. :)

    Elektriķis
    18.06.2021 12:09
    Reply to  Skābene

    Šodien biju, paņēmu :)

    Skābene
    18.06.2021 17:03
    Reply to  Elektriķis

    Nu tad tik varēs pucēt visu pēc kārtas! :)

    Skābene
    21.06.2021 11:35
    Reply to  Elektriķis

    Nu, kā ir? Nomēģināji jau?

    Elektriķis
    21.06.2021 11:51
    Reply to  Skābene

    Jā, bet auto nebija tik netīrs, lai ieraudzītu “wow” efektu, nomazgājās tīrs.Te man vēl viens, ar kukaiņiem, bet nu šādā karstumā mazgāt ir neprāts. Iespaids tāds ka šīs putas noskalojās labāk kā Karcher putas, tās bija jāskalo daudzas reizes.

    Kaspars Bīlands
    16.06.2021 15:46
    Reply to  as as

    2.tīrīt bruģi un pēc tam, kad izsistas smiltis no šķirbām starp akmeņiem, bērt jaunas atpakaļ?”
    Efekts lielisks, izmantojot rotējošo pistoles režīmu, lai iztīrītu ieaugušo zāli un šur tur ēnā sūnas. Smiltis protams arī izsitīs, bet ja zem leņķa tīra, ta to nebūs daudz. Tur pat arī paliks un izžuvušas ar vēju saies atpakaļ pa spraugām. Un sauju uz vienu m2 var uzbērt arī svaigas, nav baigā māksla.
    Pie kam uz laiku no skudrām var tikt vaļā.

    KKTK
    17.06.2021 10:52
    Reply to  as as

    1.neesmu darījis, bet jā – jāžāvē sēta – jāpārkrāso
    2.bruģi netīra, bet lielas seno laiku flīzes gan jātīra no sūnas. Arī āra balkoni, terases. Uz šuvēm gan pārāk nevajag laist.
    3.piekrītu, neder. kerhers sit ārā akmeņus
    4.jā, visas riepas pilnā jaudā – pārējo pa gabalu, pareizā leņķī vai samazinot jaudu. pārējo ar bisti.
    5.ja nav opelis tad nekas nekrīt nost. Pašmazgāšanas vietās jauda ir pat lielāka kā šie mājas izstrādājumiem
    Kur vēl izmantot?
    6.kubula mazgāšanai
    7.grilla restīšu mazgāšanai
    8.Gandrīz jebkurai no auto noņemtai detaļai, piem ziemas riepām pirms ievasarošanas
    9.Koridora paklāju tīrīšanai

    Last edited 2 years ago by KKTK
    xxx
    27.06.2021 09:00

    Velo ar sadu regulari neiesaka mazgat, izmazga elju no gultnjiem

    Reklāma