Web Analytics
More
    Reklāma

    “Renault” prezentē “Megane” hečbeka elektrisko versiju

    Jaunākie raksti

    Viens no franču autoražotāja “Renault” vislabāk pārdotajiem modeļiem ir “Megane” hečbeks. Pērn autoražotājs prezentēja elektriskās “Megane” konceptu, bet tagad izrādīta versija, kas nonāks ražošanā.

    Jaunā “Megane E-Tech” taps, izmantojot to pašu “CMF-EV” platformu, kas lietota arī “Nissan Ariya” modelī, tiesa, “Renault” izpildījumā mašīnai nebūs ne tik liels nobraucamais attālums ar vienu uzlādi un arī mazāka jauda.

    Ja “Ariya” tiek izmantota 87kWh baterija, tad elektriskā “Megane” būs pieejama ar mazāku 60kWh bateriju. Ražotājs sola, ka ar vienu uzlādi WLTP ciklā pietiks apmēram 450 kilometriem, kas gan skan diezgan optimistiski. Ātrās uzlādes stacijās auto būs iespējams lādēt ar 130kW jaudu.

    Arī jaudas ziņā elektriskā “Megane” atpaliek no “Nissan” veikuma – “Megane” būs aprīkota ar vienu elektrisko motoru uz priekšējās ass, kas attīsta 214 zirgspēkus. “Ariya” izmanto divus elektriskos motorus, tiem kopā attīstot 302 zirgspēkus. Protams, nevar izslēgt, ka “Renault” nākotnē piedāvās ko līdzīgu, bet vismaz pagaidām par to netiek runāts.

    “Renault” pagaidām sniedzis vien ieskatu mašīnas salonā, publicējot pāris fotogrāfijas. Noprotams, ka elektriskā “Megane” būs aprīkota ar jaunu multimediju sistēmu un instrumentu paneļa vizuālo noformējumu, tomēr pagaidām nekas daudz vairāk nav saprotams. Sagaidāms, ka ražotājs līdz gada beigām publicēs papildus attēlus ar šo auto darbībā, bet pie klientiem tam vajadzētu nonākt jau nākamā gada pirmajā pusē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma