Web Analytics
More
    Reklāma

    Katrs trešais Steam spēlētājs izmanto AMD procesoru

    Jaunākie raksti

    Pēdējos dažus gadus AMD ir visai strauji centies aizvilināt lietotājus prom no Intel ar lieliskiem procesoru piedāvājumiem, un nu tas arī attēlojas ne tikai analītiķu aplēsēs, bet arī ikdienas lietotāju paradumos. Spēļu iegādes platforma Steam ziņo, ka AMD procesoru izmantotāju apjoms kāpis līdz 30%, turklāt šie ir spēļu entuziasti, kas meklē salīdzinoši lielas jaudas.

    Vienlaikus gan tiek pieļauts, ka AMD būtu gribējuši redzēt vēl straujākus procesoru pārdošanu, bet jāņem vērā, ka Steam veiktajā pētījumā iekšā ir arī senāk iegādāti Intel procesori, kas iepriekš ilgus gadus bija nesalīdzināmi spējīgāki par AMD.

    Reklāma

    Vienlaikus nevar noliegt, ka arī Intel ir pievilcīgs spēļu spēlētājiem, lai arī ar jauno Rocket Lake-S ražotājs pievīlis daudzus savus fanus. Intel un šī ražotāja piekritēji lielas cerības liek uz Alder Lake procesoriem, kuru izziņošana gaidāma vēl šogad. Beidzot varam gaidīt 10 nm ražošanas tehnoloģiju un daži jau šobrīd apgalvo, ka Intel 10 nm ir tas pats, kas AMD 7 nm tehnoloģija.

    Viss Steam datu apkopojums redzams te.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.06.2021 20:47

    Tomēr vel projām milzīgs intel procesoru lietāju skaits

    Krotow
    08.06.2021 22:08
    Reply to  Browserinfo

    Ja pirms 3-4 gadiem iegādātais dators ar tā laika Intel propcesoru vēl labi darbojās, daudzi neies tērēties uz kaut ko jaunāku. Vēl jo vairāk pašreizējos elektronikas deficīta un pārskrūvēto cenu apstākļos.

    Reklāma