Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Play Pass lietotņu abonēšana beidzot pieejama Latvijā

    Jaunākie raksti

    Google Play Store vari atrast miljoniem lietotņu un spēļu, bet daudzas no tām ir maksas lietotnes, kas var atturēt no to izmantošanas. Te talkā nāk Google Play Pass lietotņu abonēšanas serviss, kas nu pieejams arī pie mums.

    Latvijā Google Play Pass abonements maksā 4.99 € mēnesī vai 29.99 € gadā, un ģimenes pārvaldnieki var kopīgot piekļuvi pat ar pieciem citiem ģimenes locekļiem. Google Play Pass ietver simtiem spēļu un lietotņu, un šis saraksts katru mēnesi tiek papildināts. Lai izpētītu katalogu, skatiet Google Play veikalu savā Android ierīcē. Ar Google Play Pass tiksi vaļā arī no pirkumiem lietotnēs, kas ietvertas abonēšanas sarakstos.

    Reklāma

    Te gan uzreiz jāpiebilst, ka Google Play Pass piedāvātais spēļu klāsts ir visai plašs, bet lietotnes gan šajā abonēšanas servisā nav pārlieku plaši izplatītas. Pēdējo mēnešu laikā Google Play Pass pievienotas vairāk nekā 40 jaunas spēles, bet Google ir visai klusa par jaunu un noderīgu lietotņu iekļaušanu abonēšanas servisā. Google arī nav neko runīga par faktu, ka Play Pass bija iekļauta lietotne ar ļaunatūru.

    Avotsgoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma