Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips izlaidis 243B9H monitoru darbam

    Jaunākie raksti

    Tiem, kas vairākas stundas strādā pie monitora mājās vai birojā, ir īpašas vajadzības, lai atvieglotu un padarītu šo garo darba laiku ērtāku. Philips Monitoru B sērija ir īpaši izstrādāta šādu un citu vajadzību apmierināšanai, tādējādi sniedzot atbalstu plašam speciālistu lokam, kam nepieciešams ērts, uzticams un drošs monitors. Philips monitori ir izlaiduši jaunāko B sērijas modeli 243B9H ar 24 (23,8” / 60,5 cm) displeju, Full HD izšķirtspēju un 75 Hz atsvaidzes intensitāti.

    USB-C atvieglo darbu

    Philips 243B9H ir aprīkots ar USB-C pieslēgvietu. Tas ļauj pārsūtīt video signālu (izmantojot USB-C alternatīvo DisplayPort režīmu) no pieslēgtā datora uz monitoru un vienlaikus ar vienu un to pašu kabeli nodrošina USB Power Delivery līdz 65 W, lai uzlādētu pieslēgto klēpjdatoru. Monitorā integrētais trīs pieslēgvietu USB 3.2 centrmezgls nodrošina ātrdarbīgu datu pārsūtīšanu uz pievienotajām perifērijas ierīcēm, piemēram, ārējiem cietajiem diskiem vai SSD diskiem.

    Reklāma

    Paredzēts biznesam

    Pateicoties šīm funkcijām, jaunais Philips 243B9H ir viegli lietojams ikvienam. Monitoram ir arī citas funkcijas speciālistiem, piemēram, iebūvēti  multivides stereo skaļruņi un droša tīmekļa kamera.

    Šī uznirstošā tīmekļa kamera kalpo uzlabotai drošībai. Praktisko un diskrēto tīmekļa kameru var viegli izvilkt videokonferenču laikā  un, kad tā vairs nav nepieciešama, to var ievietot atpakaļ monitora rāmī.

    Turklāt tīmekļa kamera ir aprīkota ar uzlabotiem Windows Hello™ sejas atpazīšanas sensoriem, ļaujot lietotājam pierakstīties, izmantojot biometriskos datus, tādējādi padarot procesu ātrāku un drošāku. Gan lietotāji, kas strādā mājas apstākļos, gan profesionāļi, kas strādā ar sensitīviem datiem (vai cenšas nodrošināt lielāku privātumu), novērtēs papildu drošību, ko nodrošina Philips 243B9H.

    Visa pakete

    Philips 243B9H ir arī aprīkots ar svarīgām tehnoloģijām, kas atvieglo jebkādu diskomfortu, ko rada ilgstoša sēdēšana pie monitora. Tā IPS panelis nodrošina īpaši plašu 178/178 grādu skata leņķi, ļaujot displeju redzēt gandrīz no jebkura leņķa. Papildus tam ir arī zemas zilās gaismas režīms, FlickerFree tehnoloģija un EasyRead režīms – tehnoloģijas, kas palīdz acis saglabāt veselas un nodrošinās vizuālu komfortu.

    Šo skatīšanās pieredzi uzlabo Philips monitora statīvs SmartErgoBase, kas sniedz ergonomisku displeja komfortu apvienojumā ar kabeļu pārvaldību. Plaši pielāgojamais statīvs ar regulējamu augstumu, slīpumu un pagriezienu, ļauj monitoru novietot atbilstoši lietotāja vajadzībām.

    Philips monitors 243B9H tagad ir pieejams par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 279 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    01.06.2021 09:04

    USB-C lādēšana no monitora ir tiešām game changer. Tikai viens vads jāiesprauž datora un nav jāstaipa nekādi lādētāji līdzi. Brīnos, ka mūsdienās vēl joprojām ir tik maz monitori ar šādu iepējēju.
    Žēl, ka šis ir tikai fullhd nevis 4k.
    Nezinu priekš kam viņi ielika to webkameru, tā kā visiem portatīvajiem tāpat tā ir.

    fufcix
    01.06.2021 11:16
    Reply to  Jānis

    webkamera ir lai varētu paprasīt vairāk €

    digitalk
    02.06.2021 03:53
    Reply to  Jānis

    4k uz 24″ ir ļoti neērts un tāpēc nepopulārs formāts. kamera ir tikai loģisks solis, jo daudzi lieto portatīvo aizvērtu, ja pieslēgts ārējais ekrāns un klaviere/pele.

    Reklāma