Web Analytics
More
    Reklāma

    “OnePlus” radītais “Digital WellPaper” telefona ekrāna attēlu pielāgo lietotņu patēriņam

    Jaunākie raksti

    “OnePlus” nācis klajā ar jaunu risinājumu, kas visai atraktīvā veidā ļauj izsekot līdzi mobilo lietotņu patēriņam un saprast, kāda veida aplikācijas patērētas visvairāk. Lietotne “Digital WellPaper”, balstoties uz dažāda veida aplikāciju patēriņu, viedtālruņa ekrānā automātiski uzliek kādu no trim reāllaika fonu dizainiem.

    Visas lietotnes tiek sadalītas sešās kategorijās: sociālā, dzīvesveids & komunikācija, izklaide, spēles, informācija & bizness, kā arī rīki (tools). Atkarībā no tā, kura kategorija konkrētajā brīdī tiek patērēta vairāk, attiecīgi arī mainīsies un tiks pielāgots fona attēls.

    Reklāma

    Avots: OnePlus

    Gan “iOS”, gan “Android” lietotājiem ir iespēja izsekot lietotņu patēriņa paradumiem, taču, lai redzētu konkrētu informāciju, jādodas uz īpašu izvēlni utml. “Digital WellPaper” priekšrocība šajā ziņā ir tāda, ka aplikāciju izmantojums atspoguļots ar krāsu attiecību un redzams sākuma un bloķēšanas ekrānā. Pats “OnePlus” saka, ka šādā veidā “Android” lietotājiem palīdzēs izprast savus ikdienas digitālos ieradumus. Turklāt, šāds risinājums arī nepatērēšot pārāk daudz baterijas.

    “Digital WellPaper” lietotne ir atrodama “Google Play” veikalā un darbosies ierīcēs “Android” 7.0 vai jaunāku operētājsistēmas versiju.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma