Web Analytics
More
    Reklāma

    Kellogg’s sāk piedāvāt brokastu pārslu tirdzniecības automātu

    Jaunākie raksti

    Sauso brokastu pārslu ražotājs Kellogg’s uzsācis sadarbību ar uzņēmumu Chowbotics, lai piedāvātu pirmos tirdzniecības automātus, kas pircējam izveidos un pasniegs gatavas brokastu pārslas.

    Tā darbosies līdzīgi kā mums zināmie pārtikas tirdzniecības automāti, kuros var iegādāties kādu uzkodu vai dzērienu, bet Kellogg’s spēris soli uz priekšu, lai piegādātu sausās brokastis. Lietotājam būs iespējams izvēlēties kādu no jau klasiskajām garšām, kā arī pašam izveidot un papildināt maltīti ar svaigiem augļiem, riekstiem, šokolādes gabaliņiem vai sīrupu. Tāpat būs iespējams izvēlēties maltīti sajaukt ar pienu vai jogurtu, bet izskatās, ka pagaidām tie būs tikai dzīvnieku izcelsmes produkti. Vismaz iesākumā mašīna neļaus regulēt piena un jogurta daudzumu, kura daudzums ticis noregulēts jau iepriekš, līdz ar to ēdājam nebūs iespēja tikt pie škidrākas vai biezākas brokastu pārslu porcijas.

    Reklāma

    Pārslu bļodu būs iespējams pasūtīt, izmantojot pašu tirdzniecības automātu vai ar lietotnes palīdzību telefonā. Lētākais un vienkāršākais variants maksās 2,99 USD, dārgākajai kombinācijai sasniedzot 6,50 USD. Pagaidām šādi aparāti ir pieejami divās universitātēs Floridas un Viskonsīnas štatos ASV, jo tieši studenti tiek uzskatīti par atbilstošāko mērķa auditoriju. Mūsu mazumtirgotājs Elvi pagājušajā nedēļā uzsācis piedāvāt savus ēdienu pārdošanas automātus, kas ir daļējs jaunums Latvijas tirgū.

    Avots: Kellogg’s
    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma