Web Analytics
More
    Reklāma

    Norisināsies informatīvs vebinārs par izmaiņām jaunuzņēmumu darbības atbalsta likumā

    Jaunākie raksti

    Latvijas Jaunuzņēmumu asociācija “Startin.LV” sadarbībā ar Ekonomikas ministriju organizē tiešsaistes vebināru “Startup Law webinar: Same, Same but… Different”, lai jaunuzņēmumus informētu par izmaiņām jaunuzņēmumu darbības atbalsta likumā, kas turpmāk atvieglos šo uzņēmumu iespējas saņemt valsts atbalstu.

    Vebinārs norisināsies 3.jūnijā no plkst. 16:30 līdz 18:30, un tā galvenā eksperte būs Latvijas Jaunuzņēmumu asociācijas “Startin.LV” jaunā izpilddirektore Olga Barreto-Gonclaves, kura asociācijas komandai pievienojās šī gada aprīlī. Pasākuma gaitā viņa iepazīstinās jaunuzņēmumus ar Jaunuzņēmumu darbības atbalsta likuma izmaiņām, kā arī sniegs vērtīgus padomus veiksmīgai šī atbalsta saņemšanai. Vebinārs būs skatāms tiešraidē asociācijas “Facebook” lapā, ar iespēju skatītājiem uzdot sev interesējošos jautājumus.

    Reklāma

    Latvijas jaunuzņēmumu atbalsta likums tika pieņemts 2017. gadā ar mērķi veicināt strauji augošu jaunuzņēmumu veidošanos un Latviju padarīt par pievilcīgu vietu jaunuzņēmumu attīstībai. Diemžēl likumā iekļautās pārmērīgi stingrās prasības valsts atbalstam, arī pēc 2018. gadā veiktajiem grozījumiem, ļāva kvalificēties vien dažiem jaunuzņēmumiem.

    2020. gada septembrī šajā likumā atkārtoti tika veikti grozījumi, būtiski atvieglojot valsts atbalsta saņemšanas iespējas jaunuzņēmumiem. Plānots, ka izmaiņas likumā palīdzēs veiksmīgāk attīstīties tieši pašmāju jaunuzņēmumiem, kuri ir savas attīstības sākumposmā.

    Latvijas Jaunuzņēmumu asociācija “Startin.LV” ir nevalstiska organizācija, kuras mērķis ir pārstāvēt Latvijas jaunuzņēmumu intereses, veicināt to savstarpējo sadarbību un attīstīt Latvijas jaunuzņēmumu ekosistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hina
    03.06.2021 15:37

    Kur palikusi Kursora funkcija “ctrl-enter”, lai lasītāji var norādīt pareizrakstības kļūdas?
    (Tas ne par šo rakstu. Bet vispār.)

    Hina
    03.06.2021 21:30

    Neizkoriģētas neprecizitātes var traucēt.

    Reklāma