Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izlaidis savu mazāko niršanas viedpulksteni Descent Mk2S

    Jaunākie raksti

    Garmin laidis klajā līdz šim uzņēmuma piedāvājuma klāstā mazāko niršanas datoru, kas paredzēts lietošanai ne tikai zem ūdens, bet arī ikdienas gaitās. Viedpulkstenī Descent Mk2S pieejama virkne niršanas režīmu, tāpat arī jau iecīnītās multisporta un viedās funkcijas. Ņemot vērā ierīces plašo funkcionalitāti, un to, ka tā ir mazāka, tā var kalpot kā mūsdienīga un stilīga alternatīva citām, tirgū esošajām niršanas tehnoloģijām.

    “Tā kā Descent Mk2 ir ļoti pieprasīts, mēs esam priecīgi un saviļņoti par iespēju sniegt mūsu klientiem – nirējiem, it īpaši sievietēm, izvēles iespējas,” stāsta Garmin globālās pārdošanas viceprezidents Dens Bartels (Dan Bartel). “Tas ir radīts, lai atbalstītu aktīvu dzīves stilu un degsmi pēc niršanas. Mk2S ir gan neaizstājama ierīce niršanas laikā, gan viedais pulkstenis, kas ļaus jums sekot aktivitātēm visas dienas laikā.”

    Reklāma

    Neskatoties uz plašo niršanas funkciju piedāvājumu, arī ikdienas gaitās ierīce atbalstīs arī ar citām fitnesa un viedajām funkcijām. Descent Mk2s piemērots arī sievietēm un cilvēkiem ar smalkākām plaukstas locītavām. Tam ir 1,2 collu liels saules gaismā ērti lasāms safīra ekrāns, 43 mm diametra korpuss un QuickFit silikona siksniņa, ar opcijām iegādāties arī ādas, metāla un neilona siksniņas.

    Gatavs niršanai

    Descent Mk2S ir aprīkots ar visām niršanas datoram nepieciešamajām funkcijām zemūdens piedzīvojumiem – tas atbalsta vairākus niršanas režīmus vienas vai vairāku gāzu izmantošanai, mērierīci, niršanu, aizturot elpu un aparātu ar slēgtu reģenerācijas elpošanas ciklu (CCR), pieejams arī zemūdens medību režīms. Mk2S ir aprīkots ar trīsasu kompasu un, izmantojot globālo satelīt-navigācijas sistēmu, tas atzīmē ieniršanas un izniršanas vietas. Nirējs uz ierīces ekrāna var redzēt dziļumu, niršanas laiku, temperatūru, bez-dekompresijas robežu (NDL), uzniršanas laiku (TTS), iegrimšanas un pacelšanās ātrumu, gāzu maisījumu, skābekļa parciālo spiedienu (PO2), slāpekļa (N2) absorbciju.

    Uzglabāt un pārskatīt līdz pat 200 niršanu datus var uz viedierīces vai saderīgajā Garmin Dive™ lietotnē. Savukārt, izmantojot Explore rīku iespējams apskatīt citu nirēju novērtētas, populāras niršanas vietas, iepazīties ar atsauksmēm, plānotajam piedzīvojumam piemēroti sagatavojoties.

    Labsajūtas novērošana un viedās funkcijas

    Ārpus niršanas aktivitātēm, Descent Mk2S darbojas kā augstākās klases multisporta GPS viedpulkstenis ar tādām funkcijām kā veselības uzraudzīšana visas dienas garumā, sporta lietotnes un daudzas citas. Descent Mk2S piedāvā arī Garmin viedās sieviešu veselības uzraudzības funkcijas: ieskaitot menstruālā cikla un grūtniecības izsekošanu, kā arī elpošanas uzraudzību visas dienas garumā, tāpat arī miega novērošanas funkciju, ar iespēju noteikt un analizēt sava naktsmiera kvalitāti.

    Savienojot ierīci ar saderīgu viedtālruni, iespējams  saņemt paziņojumus par zvaniem un īsziņām, kā arī atgādinājumus no kalendāra, izmantot Garmin Pay bezkontakta maksājumiem un saglabāt iemīļoto mūziku. Standarta režīmā Descent Mk2S baterija darbojas līdz pat 7 dienām, savukārt niršanas režīmā – līdz 30 stundām.

    Sporta lietotnes un uzlabota metrika

    Descent Mk2S ir pieejamas iepriekš lejupielādētas sporta lietotnes, kas ir paredzētas skriešanai, peldēšanai, spēka treniņiem, slēpošanai, golfa spēlēšanai un citām aktivitātēm. Tāpat, paredzēta izsekošanas un analīzes funkcija arī tādiem sporta un aktivitāšu veidiem kā:

    • Sērfošana: Izmantojot sērfošanas (Surf Activity) profilu, lietotājs var izsekot un uz ekrāna redzēt tādus rādījumus kā viļņu skaits, sērfošanas laiks, kopējais laiks, maksimālais ātrums un garākais uzveiktais vilnis.
    • Kalnu riteņbraukšana: ar jauno Grit and Flow funkcionalitāti riteņbraucējs var izsekot savam braucienam, nolasot kalnu riteņbraukšanas mērījumu rezultātus, kas atspoguļo distances grūtības pakāpi un to, cik vienmērīgs ir riteņbraucēja ātrums, braucot lejup.
    • Klinšu kāpšana iekštelpās: profils klinšu kāpšanai iekštelpās sniedz iespēju alpīnistiem analizēt savas nodarbības iekštelpās. Tiek apkopoti šādi rādījumi: maršrutu skaits, vertikālās distances garums, kāpšanas laiks, katra maršruta grūtības pakāpe un citi.
    • Enerģijas atgūšanas padomdevējs: Ir svarīgi dot ķermenim laiku atgūt enerģiju starp treniņiem vai citām aktivitātēm. pēc katra treniņa iebūvētais enerģijas atgūšanas padomdevējs ieteiks, cik ilgi atpūsties pirms nākamā treniņa.
    • Ieteicamie ikdienas treniņi: ņemot vērā jūsu sagatavotības līmeni, ierīce izstrādā treniņu norādījumus un, pamatojoties uz pašreizējo treniņu slodzi un statusu, sniedz ikdienas skriešanas un riteņbraukšanas ieteikumus.
    • Savukārt, kombinācijā ar saderīgu Garmin inReach® satelīta komunikatoru, lietotāji var ātri nosūtīt un saņemt ziņas uz Descent Mk2S viedpulksteni un, ja nepieciešams, aktivizēt interaktīvu SOS signālu. Nirējs var pasargāt ierīci, izmantojot inReach Mini Dive ietvaru (tiek pārdots atsevišķi) un, iznirstot no ūdens, būt mierīgs par tās turpmāko darbību.

    Descent Mk2S ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 1099,99 eiro. Vairāk informācijas: garmin.com/dive.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma