Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” par 9 miljardiem dolāru apsver iegādāties mediju kompāniju “Metro-Goldwyn-Mayer”

    Jaunākie raksti

    Paklīdušas baumas, ka “Amazon” noskatījusi mediju kompāniju, pasaules vecāko filmu studiju “Metro-Goldwyn-Mayer” (MGM) un apsver to iegādāties par deviņiem miljardiem ASV dolāru. Ja darījums tiešām notiks, e-komercijas gigants savā īpašumā iegūs 4000 lielu filmu un seriālu, katalogu, kurā ietilpst, piemēram, “James Bond”, “The Handmaid’s Tale”, “Rocky”, “Stargate”, “Robocop”, “The Hobbit”, “Vikings” un citi leģendāri, pazīstami un skatītāju novērtēti darbi. Protams, bez tā “Amazon” varētu tikt pie virknes producēšanas un satura izplatīšanas uzņēmumu, tajā skaitā satura straumēšanas pakalpojuma sniedzēja “Epix“, kuri atrodas MGM paspārnē.

    “Amazon” par šo visu “Metro-Goldwyn-Mayer” esot piedāvājis deviņus miljardus dolāru. Sākotnēji jau izskanēja runas, ka šis darījums e-komercijas kompānijai varētu izmaksāt 7 līdz 10 miljardus USD. Ziņots, ka šie deviņi miljardi dolāru ir tā summa, uz ko MGM cerēja. Tāpēc, ja vienošanās tiks panākta, abas puses varētu palikt apmierinātas.

    Reklāma

    Lai arī MGM pārdošanā ir kopš pērnā gada decembra un “Amazon” teorētiski būtu laba iespēja to iegūt savā īpašumā, nav teikts, ka darījums patiešām tiks noslēgts. Pašreiz abu uzņēmumu diskusijām ir neskaidrs virziens, kas norāda uz to, ka tikpat labi vienošanās var netikt panākta.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma