Web Analytics
More
    Reklāma

    “Mitsubishi” signalizē iespējamo “Ralliart” līnijas atgriešanos

    Jaunākie raksti

    “Mitsubishi” vadītāji konferences zvanā ar investoriem atklājuši, ka autoražotājs plāno atgriezt savulaik ļoti populāro “Ralliart” sporta līniju, kura no aprites bija pazudusi vairāk nekā dekādi. Tas šī autoražotāja cienītājiem sniedz cerību stariņu, ka “Mitsubishi” kaut kad skaistajā nākotnē varētu atgriezties pie sportisku un interesantu auto ražošanas.

    Kā ziņo Forbes, šāda ideja gan nenozīmē, ka “Mitsubishi” tik tiešām atgriezīsies sporta auto segmentā, gatavojot pilnīgi jaunu “Lancer Evolution” mašīnu vai ko tamlīdzīgu – šāds notikumu pavērsiens ir visai mazticams. “Ralliart” līnija daudziem asociējas ar sekmīgiem rallija un citu bezceļu sacensību automašīnām.

    Reklāma

    Galu galā, rallijs pats par sevi pārsvarā ir grants ceļu sporta veids, bet, lai pārvietotos pa granti, cilvēki mūsdienās vēlās paaugstinātus auto, proti, krosoverus. Tas, savukārt, nozīmē, ka “Ralliart” atgriešanās paredzama tieši krosoveru segmentā. Visticamāk, “Ralliart” detaļas un aksesuāri būs nopērkami atsevišķi, katram ļaujot atsvaidzināt un uzlabot savu “Mitsubishi” mašīnu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma