Web Analytics
More
    Reklāma

    Tims Kuks vairs nespēj klusēt par Apple Car

    Jaunākie raksti

    Apple vadītājs Tims Kuks izmetis pāris teikumus, kas norāda uz ilgi baumām apvītā Apple Car projekta pastāvēšanu. New York Times intervijā Kuks izvairījās no tiešas atbildes sniegšanas par Apple Car plāniem, bet bija noprotams, ka uzņēmums strādā pie pašbraucošu automašīnu tehnoloģijām.

    Kuks salīdzināja autonomu automašīnu ar robotu, tieši neko nepasakot par Apple Car. Kuks norāda, ka autonoma ierīču (mašīnu, robotu) darbība ir atslēga uz šāda veida tehnoloģijām. Viņš arī norādīja, ka plašāka publika vēl tikai redzēs, ko Apple būs panācis šajā autonomu ierīču lauciņā.

    Reklāma

    Viņš arī norādījis, ka Apple patīk apvienot programmatūras, dzelžu un servisu darbību, lai radīt to īpašo Apple maģiju. Turklāt Apple patīk, ja uzņēmuma rokās ir galvenā atslēgas tehnoloģija (šajā gadījumā – autonoma ierīču darbība).

    Tiek uzskatīts, ka Kuka teiktais par galvenā atslēgas tehnoloģijas atrašanos Apple rokās ir mājiens uz problēmu, kur Apple nav spējis atrast partneri automašīnas būvēšanai. Iepriekš bija baumas par Kia un Apple sadarbību, bet šīs baumas vairs nav taisnība. Tiek gan lēsts, ka Kia varētu ražot Apple stāvdrāzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aaa
    08.04.2021 09:56

    K A S I R stāvdārzis?

    1217
    08.04.2021 11:12
    Reply to  aaa

    tas ir tā – tu stāvi rindā ar žūksnīti naudas (mūsdienās viss sākas no kilo uz augšu, mkey) un ražotājs tevi jau drāž.

    123
    08.04.2021 15:57
    Reply to  aaa

    Laikam jau tas ir domāts elektro skūteris. Raksta autors acīmredzot cenšas būt asprātīgs, citi iemesli parasti nav lai izmantotu tos “visiem saprotamos” latviskojumus.

    digitalk
    08.04.2021 16:10

    “Apple patīk apvienot programmatūras, dzelžu un servisu

    ROTFL! var jau pļūtīt kā pagadās, bet varbūt tomēr Kalifornijā ir arī kādi neapmēsloti kukurūzas lauki, kuriem varēja pietaupīties.

    Reklāma