Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ROG Swift PG32UQX 4K, HDR un 144 Hz monitors būs pieejams maija beigās

    Jaunākie raksti

    ASUS ir, ko piedāvāt pašiem dullākajiem spēļu entuziastiem – ROG Swift PG32UQX ir 4K HDR spēlēm paredzēts monitors ar 144 Hz attēla atsvaidzi. ROG Swift PG32UQX tika izziņots CES 2021 norises laikā, un nu ir zināms, ka pie pircējiem šis monitors nonāks maija beigās.

    ASUS parūpējies, lai HDR te būtu nevis ķeksīša pēc, bet lai tiešām ROG Swift PG32UQX spētu parādīt HDR saturu. ROG Swift PG32UQX atbilst VESA DisplayHDR 1400 prasībām, kā arī ROG Swift PG32UQX spēj attēlot 10-bitu krāsas visos attēla atsvaidzes ātruma režīmos.

    Reklāma

    VESA DisplayHDR 1400 nozīmē vien to, ka ROG Swift PG32UQX maksimālais spilgtums ir 1400 cd/m², kas ir ārprātīgi spilgti. Salīdzinājumam – parasti galddatora monitoriem ir aptuveni 300 cd/m² spilgtums. ROG Swift PG32UQX ekrānam ir 1152 zonu mini LED aizmugures izgaismojuma aptumšošana (full-array local dimming jeb FALD).

    Monitora lejasdaļā ir iebūvēts LiveDash OLED ekrāniņš, ko lietotājs var programmēt pēc saviem ieskatiem. Šajā LiveDash OLED ekrāniņā var parādīt noderīgu informāciju par sistēmas temperatūrām, procesora frekvenci un citiem datora datiem.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma