Web Analytics
More
    Reklāma

    Sharp Aquos R6 viedtālruņa baumas norāda uz sadarbību ar Leica

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu ražotāji ir sākuši savus modeļus reklamēt ar jau zināmu fotoaparātu un objektīvu ražotāju zīmolu sadarbībām. Skaļākie piemēri ir Huawei + Leica, Nokia + Zeiss un nu arī OnePlus + Hasselblad.

    Baumas norāda, ka arī Sharp vēlas ielēkt šajā vilcienā, piedāvājot Sharp Aquos R6 viedtālruni kopā ar Leica kamerām. Sharp pie mums nav pārāk pazīstams kā viedtālruņu ražotājs, bet citviet pasaulē Sharp piedāvā visai interesantus viedtālruņu modeļus.

    Reklāma

    Sharp Aquos R6 viedtālrunis saņems dikti noliektus ekrāna sānus, izskatīsies, ka šim viedtālrunim vispār nav sānu apmaļu.

    Kameru ziņā Sharp Aquos R6 viedtālrunis arī ir gana dīvains – tas varētu saņemt tikai divas kameras, bet galvenajai kamerai būšot pamatīga izmēra sensors, kas tapis sadarbībā ar Leica. Te gan jācer, ka Leica tiešām būs pielikusi roku pie kameras tapšanas, jo vismaz šobrīd OnePlus + Hasselblad sadarbība ir vāja. Hasselblad pielāgojis tikai dažas kameras lietotnes nianses, bet pie sensora un objektīvu izveides Hasselblad klāt nav stāvējis. Tiek gan solīts, ka nākamajos OnePlus modeļos būs arī Hasselblad izstrādāti kameru dzelži.

    https://twitter.com/nokishita_c/status/1390622317743534081

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma