Web Analytics
More
    Reklāma

    “Arrival” izstrādās elektroauto, kas paredzēts “Uber” šoferiem

    Jaunākie raksti

    Elektroauto jaunuzņēmums “Arrival” paziņojis par sadarbības uzsākšanu ar “Uber”, kuras rezultātā taps īpaši izstrādāts elektroauto “Uber” šoferiem. “Arrival” pārstāvji jau paziņojuši, ka šoferi tiks aicināti piedalīties auto izstrādes posmā, lai tas atbilstu viņu vēlmēm un vajadzībām.

    Mašīna ar visai vienkāršo nosaukumu “Arrival Car” ražošanā varētu nonākt 2023. gada otrajā pusē. Tas plānots kā auto par saprātīgu cenu, kas būvēts konkrētam mērķim, proti, pasažieru pārvadāšanai. Tiek lēsts, ka pasaulē ir vairāk nekā 30 miljoni kopbraukšanas šoferu, tāpēc viņu mašīnu pakāpeniska nomaiņa pret elektroauto lielpilsētās varētu samazināt gaisa piesārņojumu.

    Lai arī abi uzņēmumi vienojušies par sadarbību auto izstrādē, gaidāmā kopbraukšanas mašīna nebūs paredzēta ekskluzīvi tikai un vienīgi “Uber”. “Arrival” pārstāvji norādījuši, ka, ja citu kompāniju šoferi šos auto atzīs par labiem esam, tad netiks likti šķēršļi to iegādei.

    Kopā ar paziņojumu par sadarbības uzsākšanu, “Arrival” izplatījis pirmos attēlus, kā tad šī mašīna varētu izskatīties. Ņemot vērā, ka izstrādes procesā savu vārdu varēs teikt arī paši šoferi, tad dizainā vēl iespējamas izmaiņas. Plānots, ka salona izstrādes process tiks pabeigts līdz šā gada beigām. Šobrīd gan nav nekādu plašāku ziņu par mašīnas tehnisko specifikāciju un ļoti iespējams, ka 2023. gadā ražotais auto ievērojami atšķirsies no tā, ko redzam šajos pirmajos attēlos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma