Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook Marketplace” lietotāju skaits sasniedzis miljardu

    Jaunākie raksti

    Esošā situācija pasaulē transformējusi daudzas jomas, īpaši tirdzniecību. E-komercija šobrīd atrodas pašā plaukumā, un arī “Facebook” nelaiž garām iespēju nopelnīt ar savu tirdzniecības platformu “Facebook Marketplace”. Marks Zakerbergs, daloties ar kompānijas ceturkšņa finanšu rādītājiem, atklājis, ka dalībnieku skaits šajā e-komercijas platformā pārsniedzis miljardu.

    “Facebook Marketplace” pašreiz darbojas vairāk nekā viens miljons veikalu, ar kuriem vismaz reizi mēnesī komunicē vairāk nekā 250 miljoni lietotāju. Būtiski, ka “Facebook” pagājušajā gadā palaida funkciju, kas ļauj uzņēmumiem izveidot produktu katalogus savās lapās. Runājot par plāniem nākotnē Zakerbergs atklāja, ka drīzumā uzņēmumiem ļaus nopirkt “Facebook” reklāmas, kuras varēs atvērt no “Whatsapp Business” lietotnes. Savukārt influenceriem varētu ļaut pārvaldīt savus veikalus “Instagram”.

    Reklāma

    Zakerbergs arī uzsver, ka “Facebook” iegulda līdzekļus tirdzniecības nākotnes veidošanā, taču norāda, ka vēl tāls ceļš ejams, lai izveidotu pilnvērtīgu tirdzniecības platformu visos kompānijas pakalpojumos. Taču šķiet, ka kompānijai ne tikai ar “Facebook Marketplace”, bet vēl citiem risinājumiem veicas pat ļoti labi. Ziņots, ka šī gada pirmā ceturkšņa ieņēmumi sasnieguši 26 miljardus USD, kas ir teju uz pusi jeb par 48% vairāk nekā pērn. Savukārt aktīvo lietotāju bāze sasniegusi 1,88 miljardus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma