Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla” šā gada laikā varētu saražot miljonu mašīnu

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs “Tesla” pagājušo gadu pabeidza uz pozitīvas nots – sasniegts vienā gadā piegādāto auto rekords, tikai nedaudz neaizsniedzoties līdz 500 tūkstošu atzīmei. “Tesla” pagaidām nav oficiāli izziņojusi šā gada auto pārdošanas mērķus, taču pasūtījumi pie detaļu piegādātājiem liecina, ka ambīcijas ir lielas.

    Jau gada 1. ceturksnis daudzus pārsteidza – parasti gada sākumā pārdošanas apjomi ir mazāki, turklāt, šogad viss notiek pandēmijas ēnā. Tāpat “Tesla” uz laiku nācās apturēt ražošanu rūpnīcā Fremontā pusvadītāju trūkuma dēļ. Neskatoties uz to, 1. ceturksnī izdevās piegādāt apmēram 184 tūkstošus mašīnu, kas ir jauns ceturkšņa rekords.

    Tas nozīmē, ka potenciāls pārspēt iepriekšējo gadu rekordus ir liels. “Tesla” šā gada laikā plāno atvērt rūpnīcas Berlīnē un Teksasā, kas tikai palielinās auto ražošanas apjomus. Kā ziņo vairāki avoti, “Tesla” saviem piegādātājiem pasūtījusi tik daudz detaļu, ka kompānijas mērķis šā gada laikā varētu būt saražot miljonu automašīnu. Ja “Tesla” tas izdosies, tad ražotājs savu iepriekšējo piegāžu rekordu pārspēs vismaz divas reizes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0853
    24.04.2021 11:08

    steigā šturmēs un gada beigās būs reporti par defektiem, kas radušies dēļ paviršas montāžas. un pa vidam pietrūks štruntiņa par 2.50 (ko aizmirsa pasūtīt vai kura ražošana būs neiespējama dēļ kāsējošiem indonēziešiem) kas aizkavēs miljona saražošanu vai tā vietā liks sūdiņu par 0.49 un pēc gada teslas stāsies kā žiguļi.

    Reklāma