Web Analytics
More
    Reklāma

    Boston Dynamics robotsuns Spot alu piegādā nedaudz negaidītā veidā

    Jaunākie raksti

    Kāds asprātis apveltījis Boston Dynamics robotsuni Spot ar spēju čurāt alu. Jā, robotsuns Spot alu nevis pienes no ledusskapja, bet gan to iečurā glāzē.

    Spot pielietojumam, protams, nav robežu, jo tas viss atkarīgs no īpašnieka izdomas, tāpēc ka papildus aprīkojums nodrošina plašas izpildes iespējas. Kā norāda Boston Dynamics, tad robotu varēs iegādāties uzņēmumi, izstrādātāji, kā arī zinātnieki un izglītības iestādes, kurām iespējams saņemt atlaides.

    Reklāma

    Robotsuns Spot aprīkots ar alus tvertni, dažām caurulītēm un spēju uz grīdas atpazīt krūzes un glāzes, kuras arī tiek pēc komandas uzpildītas ar alu. Vai biji gaidījis šādu nākotni un robotu spējas? Diez vai. Diemžēl robotsuns Spot alu arī pamatīgos apmēros iznieko, jo strūkla nav pietiekami precīza. Tikai trešā daļa alus nonāk traukos, pārējais tiek izšķiests pa grīdu.

    Spot Explorer modeli, kas ir standarta versija, iespējams iegādāties par 74 500 USD, vajadzēs veikt 1000 USD depozīta maksājumu, un piegādes laiks norādīts 6 līdz 8 nedēļas. Šajā summā ietilpst vien pats robots, bet to iespējams aprīkot ar 18 450 USD vērtu LiDar sensoru vai speciālu 360 grādu kameru sākot no 21 800 USD. Šeit gan jāpiezīmē, ka Spot bāzes komplektācija ir aprīkots ar kamerām, kuras nodrošina tā redzi un pārvietošanos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma