Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer piedāvā savu vairākas reizes lietojamo salmiņu

    Jaunākie raksti

    Datoru un to aksesuāru ražotājs Razer savu produktu portfeli ir papildinājis ar salīdzinoši nesaistītu produktu, kas pat nav elektriskā ierīce, jo tas ir vairākas reizes izmantojams dzērienu salmiņš.

    Ar šo ikdienā lietojamo salmiņu uzņēmums vēlas nodemonstrēt ceļu uz zaļu un ilgtspējīgu uzņēmuma darbību. Līdz šim Razer ir palīdzējis izglābt 100 000 kokus, un nākotnē arvien vairāk izmantos pārstrādājamos un jau pārstrādātus materiālus savos produktos. To laikam gan tieši nevar attiecināt uz šo salmiņu, bet tas būs ilgtspējīgs produkts, jo veidots no nerūsējošā tērauda, ko izmanto pārtikas rūpniecībā. Tas nozīmē, ka to ir droši lietot ikdienā. Salmiņu būs iespējams izstiept un sabīdīt (no 10 līdz 23 cm), lai ikdienas pārnēšanā tas neaizņemtu pārāk daudz vietas.

    Reklāma

    Avots: Razer

    Tāpat šis vairāku reižu lietojamais dzērienu salmiņš būs aprīkots ar silikona uzgali, kas lietotāju pasargās no apdedzināšanās ar karstiem dzērieniem. Šis tiešām izklausās ļoti noderīgi. Tāpat nav aizmirsts par tīrīšanas iespējām, jo komplektā tiks piedāvāta atbilstoša izmēra tīrīšanas birste. Tas viss iepakots speciāli izveidotā kārbiņā, kuru varēs piespraust ar karabīnes palīdzību. Kopumā laba iespēja pašikot ar savu zaļā dzīvesveida un “geimera” komplektu.

    Avots: Razer

    Salmiņa cena Eiropas tirgū ir 24,99 EUR, bet ASV 19,99 USD, un tas būs nopērkams vienīgi mājaslapā. Par pieejamību Eiropā gan nav sniegta precīza informācija, bet otrpus okeānam tas būs pieejams no 8. aprīļa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    29.03.2021 08:43

    Kādas taumas gūstot dzērieni pēc tam ir jāuzņem ar salmiņu? Jo normālam cilvēkam ilgtspējīgi ir dzert ar muti.

    digitalk
    29.03.2021 08:55
    Reply to  KKTK

    salauzts žoklis. bet pamēģini iestrebt maté, ja tev liekas, ka salmiņš nekur nav vajadzīgs.

    Kartupelis3
    29.03.2021 10:35

    https://www.thesil.ca/metal-straws-are-unsustainable

    Pēc 150x lietošanas tu būsi bijis tikpat liels draņķis, kā cilvēks, kurš izlietojis 150 salmiņus. Razer gadījumā droši vien vismaz 500x, jo vēl ir kastīte, birste, krāsas un bārējais bling bling. Tātad apmēram pēc 4 gadiem tu būsi aptuveni tāds pats draņķis kurš ik pārdienas tiek pie jauna salmiņa. tiesa pēc tam relatīvā draņķības pakāpe samazināsies, bet tavs impact pēc šī pirkuma nekad nebūs 0, nemaz nerunājot par ‘pozitīvu’.

    digitalk
    29.03.2021 12:02
    Reply to  Kartupelis3

    tas raksts ir pilns ar demagoģiju. KG/AM

    Last edited 3 years ago by digitalk
    0952
    29.03.2021 10:51

    bez led gaismiņām? nekam neder.

    Rūdolfs Rancāns
    29.03.2021 10:55

    Šo nebija paredzēts aizparīt publicēt?

    Reklāma