Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izziņo Rally velosipēdu pedāļus, kas mēra jaudu

    Jaunākie raksti

    Garmin nācis klajā ar jaunajiem Rally jaudas mērītājiem – ērtiem riteņbraukšanas pedāļiem, kas spējīgi veikt precīzus un uzticamus jaudas mērījumus, kā arī novērtē kopējo brauciena dinamikas analīzi. Ierīce fiksē braukšanas jaudu, ritmu, kreisās un labās kājas līdzsvaru, tāpat arī analizē sniegumu braucējiem gan sēžot, gan stāvot kājās. Rally piemērots riteņbraukšanai kā uz līdzena asfalta, tā arī uz nelīdzeniem grants seguma ceļiem laukos.

    “Mēs zinām, ka riteņbraucēji trenējas, lai ar katru dienu uzlabotu savu sniegumu. Tas arī ir galvenais iemesls, kāpēc esam radījuši ērti lietojamu jaudas mērītāju, no kura būs grūti atteikties,” stāsta Dens Bartels, Garmin pārdošanas viceprezidents. “Rally pedāļu izturība ir pārbaudīta, lai sportisti varētu būt pārliecināti un paļauties uz tiem, paceļot savu treniņu efektivitāti nākamajā līmenī. Tajā pašā laikā tie kalpos kā dizaina elements.”

    Reklāma

    Rally jaudas mērītāji pieejami ar viena un divu sensoru pedāļiem:

    • Rally RS100 un Rally RS200 piemēroti šosejas riteņbraucējiem (savienojami ar SHIMANO SPD-SL stiprinājumiem);
    • Rally XC100 un Rally XC200 piemēroti bezceļu riteņbraucējiem (savienojami ar SHIMANO SPD stiprinājumiem);
    • Rally RK100 un Rally RK200 piemēroti šosejas riteņbraucējiem (savienojami ar LOOK KEO stiprinājumiem).

    Rally jaudas mērītāji nodrošina precīzus un pārskatāmus datus par braucienu sniegumu un pedāļu mīšanas tehniku. Ar Rally RK200, Rally RS200 un Rally XC200 divu sensoru pedāļiem velosipēdisti var atsevišķi analizēt labās un kreisās kājas datu metriku – ritmu, kopējo jaudu, kreisās un labās puses līdzsvaru un kopējo riteņbraukšanas dinamiku. Divu sensoru pedāļi reģistrē arī laiku, kas pavadīts sēdus vai stāvus, lai braucēji varētu novērtēt ķermeņa pozīcijas ietekmi uz pedāļu mīšanas jaudu. Savukārt, viena sensora Rally RK100, Rally RS100 un Rally XC100 jaudas mērītāju sensori atrodas uz kreisā pedāļa, un spēs nodrošināt kvalitatīvo datu ievākšanu sportista kopējā snieguma analīzei.

    Lai uzlabotu treniņu efektivitāti, Rally jaudas mērītājus ieteicams lietot ar saderīgiem Edge velodatoriem, kā arī aplikāciju “Garmin Connect” savu individuālo datu analīzei un uzglabāšanai. Rally pedāļi savienojami ar tādām populārām iekštelpu treniņu platformām, kā “Tacx Training”, “Zwift”, “TrainerRoad” un citām. Rally pedāļu akumulatoru darbības laiks ilgst līdz 120 stundām, tāpat tos ir viegli uzstādīt un mainīt no velosipēda uz velosipēdu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    24.03.2021 16:08

    Padziļināts apskats, kā parasti lasāms pie šī vīra: Garmin Rally Power Meter In-Depth Review (SPD/SPD-SL/LOOK KEO) | DC Rainmaker

    Kursors.lv
    24.03.2021 16:16
    Reply to  KKTK

    Jā, tas džeks ir BOSS šajā konkrētajā jomā!

    Reklāma