Web Analytics
More
    Reklāma

    “Lexus” izgatavojis auto ar iebūvētu skaņu plašu atskaņotāju

    Jaunākie raksti

    “Lexus”, mārketinga mērķu vadīts, izcēlies ar jaunu, ļoti savdabīgu auto modifikāciju – “IS Wax” koncepts radīts skaņu plašu mīļiem, jo šī auto cimdu nodalījumā iebūvēts pilnībā funkcionāls skaņu plašu atskaņotājs. “Lexus” sola, ka tā darbību neietekmēšot pat bedraini ceļi.

    Autoražotājs aizsācis “All in” mārketinga kampaņu, kuras rezultātā dažādu nozaru pārstāvjiem tiek dota brīvība radīt ļoti īpatnejas auto versijas. Piemēram, nesen tika prezentēta versija, kas paredzēta videospēļu spēlēšanai mašīnā.

    Reklāma

    Šajā konkrētajā gadījumā “IS Wax” veidots uz “IS 350” sedana bāzes. Autoražotājs skaidro, ka iebūvētais atskaņotājs ir veidots, izmantojot 3D printēšanas metodi, bet tas modificēts ar oglekļa šķiedru un alumīniju. Skaidrs, ka tam bija jābūt speciāli veidotam, lai atskaņotāju varētu ievietot cimdu nodalījumā.

    Atskaņotājs tik tiešām spējīgs atskaņot 12 collu plati, savukārt ražotājs neskaidro, kā viņi tikuši galā ar kratīšanos uz ceļa, novēršot atskaņotāja ieķeršanos vai pārlēkšanu. Zināms, ka zem atskaņotāja izvietots īpašs silikona “spilvens”, kas absorbē daļu triecienu. Tāpat tiek izmantots elektrisks motors, lai stabilizētu atskaņotāju, kamēr auto ir kustībā.

    Visticamāk, šī auto mērķauditorija vairāk priecāsies par 1800 vatu jaudīgo audiosistēmu, kas izmanto 17 “Mark Levinson” skaļruņus. Savukārt V6 dzinējs ar 311 zirgspēku jaudu te būs mazsvarīgs. Nav gan skaidrs, vai šis auto tik tiešām tiks piedāvāts tirdzniecībā ierobežotā skaitā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    23.03.2021 10:18

    “elektrisks motors, lai stabilizētu atskaņotāju” – gadījumā nav jāsauc par žiroskopu? ;)

    0952
    23.03.2021 10:36
    Reply to  KKTK

    žiroskops būtu, ja tiktu izmantots īpašs elektriskais motors, papildus īpašajam silikona ķisenam.

    tagad tas ir vienkārši el. motors.

    Skābene
    24.03.2021 09:05

    Un kur ir iebūvēta kumode plašu glabāšanai!? Uz aizmugurējā beņķa!?
    Interesanti, kas ar stūres vadību? Var dziesmas pārslēgt ar stūres pogām un uzlikt random atskaņošanas kārtību? Dziesmu nosaukumus arī rādīs uz ekrāna!? :)
    Lampu pastiprinātājs arī ir?

    Last edited 3 years ago by Skābene
    Reklāma