Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” testē funkciju ļaut lietotājiem skatīties “Youtube” video tieši no tvīta

    Jaunākie raksti

    Mikroblogošanas vietne “Twitter” nākusi klajā ar jaunumiem, ka testē jaunu funkciju, kas lietotājiem ļaus “Youtube” video skatīties tieši no konkrētā tvīta. Šobrīd, ja ierakstā iekļauta saite uz “Youtube” video, lietotājs tiek novirzīts uz “Youtube” platformu, lai šo saturu noskatītos. Daļai tas sagādā neērtības, jo jāpārslēdzas no vienas platformas uz otru. Kompānija sola, ka jaunā funkcija ļaus redzēt “Youtube” video turpat “Twitter” laika joslā un pēc tam būs iespēja ritināt ierakstus tālāk.

    “Twitter” savā paziņojumā norādījis, ka jauno funkciju sākotnēji testē uz “iOS”. To jau šobrīd izmēģina maza lietotāju grupiņa Kanādā, ASV, Japānā un Saūda Arābijā. Uzsākts 18. martā, šis eksperiments kopumā būs četras nedēļas ilgs. Pēc tam attiecīgi tiks analizēti rezultāti un, iespējams, veikti nelieli uzlabojumi.

    Reklāma

    Jaunā funkcija varētu nākt līdztekus divām citām, kuras arī pašreiz tiek izmēģinātas. Pirmās mērķis ir uzlabot multivides koplietošanu un skatīšanos, kas ietver arī iespēju redzēt attēlu priekšskatījumu. Savukārt otra ļautu augšupielādēt un apskatīt 4K attēlus mobilajā ierīcē.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma