Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus Watch nesaņems Google Wear OS

    Jaunākie raksti

    Par OnePlus Watch bijušas neskaitāmas baumas, un viena no tām ir par OnePlus Watch un Google Wear OS sadarbību, kas diez vai ir pats prātīgākais solis šai pasaulē. Tikko oficiāli paziņots, ka OnePlus Watch netiks pie Google Wear OS. Varam atviegloti uzelpot.

    OnePlus Watch tiks pats pie savas operētājsistēmas, kas nebūs Google Wear OS, un ar to jau būtu jāpietiek. Vismaz manās acīs Google Wear OS ir nenormāli vienmuļa, paredzama un ēdelīga operētājsistēma viedajiem pulksteņiem. Turklāt Wear OS ir neganti ēdelīga, neviens viedais pulkstenis nespēj izdzīvot virs pusotras dienas ar vienu uzlādi. Šis solis principā var nozīmēt pēdējo naglu Google Wear OS zārkā, jo diez vai kāds cits vēl gribēs izmantot šo platformu, kas pēdējos gados tā arī nav spējusi augt un attīstīties. Tāpat ikviens sevi cienošs tehnoloģiju uzņēmums saviem valkājamajiem gadžetiem veido paši savu operētājsistēmu.

    Reklāma

    Zināms, ka OnePlus Watch izmantos kaut ko, kas šobrīd tiek dēvēts par “RTOS” jeb “real-time operating system”. Pagaidām gan nav skaidrs, kura no visām RTOS tā būs.

    Par OnePlus Watch plašāk tiks paziņots 23. martā, kad OnePlus izziņos arī OnePlus 9 viedtālruņu sēriju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Girts Eldmanis
    18.03.2021 12:13

    Nu jau nu jau… Mans Mobvoi Pro 2020 iet veselas 2 dienas. Pro 3 iet jau pat 3 dienas…

    Reklāma