Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS papildinājis ROG sēriju ar trīs jaunām austiņām

    Jaunākie raksti

    ASUS Republic of Gamers (ASUS ROG) kopā ar ROG Phone 5 sēriju izziņoja arī trīs jaunas, spēlēm paredzētas austiņas. Visus trīs ROG Phone 5 Series viedtālruņus darbina Qualcomm Snapdragon 888 5G procesors kopā ar 16 GB LPDDR5 RAM, bet ROG Phone 5 Ultimate gadījumā ar 18 GB LPDDR5 RAM. ROG Phone 5 Series viedtālruņiem ir 6.78 collu 144 Hz Samsung ražots AMOLED ekrāns ar 300 Hz skārienu reģistrēšanu un Delta-E <1 krāsu precizitāti.

    ASUS ROG Phone 5 Pro un ROG Phone 5 Ultimate saņēmuši unikālu HyperCharge Innovative ROG Vision aizmugures ekrānu, kas parāda pielāgojamas animācijas. Viedtālruņus darbina 6000 mAh akumulators ar ātru uzlādi. Viedtālruņiem ir arī papildu skārienjutīgas AirTrigger 5 pogas ar pielāgojamu darbību spēlēs.

    Reklāma

    ROG Strix Go BT

    ROG Strix Go BT ir Bluetooth bezvadu savienojuma austiņas, kas paredzētas datorspēļu un viedierīču spēļu entuziastiem. ROG Strix Go BT izmanto Qualcomm aptX Adaptive, kā arī austiņas izmantojamas kopā ar vadu un 3.5 mm spraudni datorā, viedierīcē vai spēļu konsolē. Tāpat ROG Strix Go BT ir aktīvā trokšņu slāpēšana un ASUS AI Noise-Canceling Microphone.

    ROG Strix Go BT

    ROG Cetra II

    ROG Cetra II ir in-ear tipa austiņas ar RGB LED izgaismojumu un USB Type-C savienojumu. ROG Cetra II paredzētas izmantot kopā ar ROG Phone 5 Series viedtālruņiem, PC, Mac un Nintendo Switch. ROG Phone 5 kopā ar ROG Cetra II prot izmantot arī Aura Sync gaismas efektu sinhronizēšanu. ROG Cetra II uzņēmušas uzlabotus LSR materiāla skaļrunīšus.

    ROG Cetra II

    ROG Cetra II Core

    ROG Cetra II Core ir ROG Cetra II vienkāršākā versija, kas arī tikusi pie jaunajiem skaļrunīšiem, bet ROG Cetra II Core ir tikai 3.5 mm austiņu savienojums. ROG Cetra II Core pircējiem gar degunu ies RGB LED un Aura Sync. ROG Cetra II Core izmantojamas kopā ar PlayStation 5, Xbox Series X/S, ROG Phone 5 Series, vedierīcēm, PC, Mac un Nintendo Switch.

     

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma