Web Analytics
More
    Reklāma

    “General Motors” izstrādājuši skici autonoma auto salonam, kurā spēlēt videospēles

    Jaunākie raksti

    Agri vai vēlu, bet mēs nonāksim pie autonomi braucošām mašīnām, kurās iesēdīsimies un darīsim savas lietas, kamēr auto mūs nogādās vēlamajā vietā. Šobrīd tā vēl ir patāla nākotne, bet kaut kad tas notiks. Tas pavērs interesantas iespējas mašīnu salonu dizaineriem, kuri varēs izpausties pilnīgi citādā veidā nekā līdz šim.

    “General Motors” dizaina daļa publicējusi skici, kā varētu izskatīties pilnībā autonomas mašīnas salons – autoražotājs to veidojis ar domu, ka braukšanas laikā varam spēlēt videospēles. Auto vairs nebūs vajadzīga stūre un pedāļi, tāpēc priekšējā paneļa vietā iespējams novietot lielu ekrānu, kurš gan ir gana zemu, lai tam varētu redzēt pāri. Savukārt zem ekrāna ir tāds kā plaukts, kur novietot spēļu konsoli un pultis.

    Šeit gan nav izslēgtas dažādas variācijas iespējas, proti, mašīnās, visticamāk, varēsim skatīties filmas vai ekrānu sadalīt uz pusēm – tā, lai abi braucēji var atrast sev vēlamo izklaides veidu ceļā. Arī šobrīd atsevišķās mašīnās ir iespējams uzspēlēt kādu videospēli, taču tikai tad, ja auto stāv uz vietas vai to dara aizmugurē sēdošais. Tiesa, šāda veida izklaide mašīnās pagaidām ir izteikts nišas produkts un, visticamāk, kādu laiku tā arī paliks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Svimpis
    13.03.2021 10:09

    Murgs kaut kads. Pie reizes vareja podu vel ieprojektēt. Jau tā pasaulē mulki, kas perk dargus telefonus, tikai lai dzenātu degradejošas spelites.

    1311
    13.03.2021 13:11
    Reply to  Svimpis

    pods būtu daudz pieprasītāks aprīkojums par spēlēm.
    gadās, kad brauc un tā savajagas, ka acīs cērtas, bet līdz tankam vēl ko braukt, apkārt klajš lauks utt.

    KKTK
    13.03.2021 17:00

    deĢenerāt Motori kaut ko spirinās :D Tak putiet ārā, kam jūs esat vairs vajadzīgi? Sen ir pierādīts, ka ar atbilstošu vilcienu un sab.trans. tīklojumu var nokļut kur vien vēlies. Vilcienā paņem pirmo klasi un strādā, vai spēlē spēles, vai atgāzies un guli. Krēsi tādi paši kā šinī futuristiskajā zīmējumā. Un tev pašam nav ne jāpēr, ne jāuztur, ne jālādē tas zārks.

    REALAIS
    13.03.2021 17:25
    Reply to  KKTK

    Katram ir savām rocībām atbilstošs transporta līdzeklis. Tie kuri var atļauties, tie nepārsēdīsies uz vilcienu vai citu sabiedrisko transportu, kuru nav iespējams personīgi kontrolēt.

    Reklāma