Web Analytics
More
    Reklāma

    Bethesda nonāk Microsoft rokās

    Jaunākie raksti

    Tikai dažas dienas pēc tam, kad ASV un Eiropa akceptēja darījumu, Microsoft iegādājās Bethesda Softworks. Bethesda tagad ir daļas no Xbox, un par šo darījumu Microsoft samaksājis 7.5 miljardus dolāru.

    Tagad Xbox portfelim pievienotas vēl septiņas spēļu izveides studijas, kuru skaitā ir id Software, Arcane un Bethesda Game Studios. Pagaidām gan nav zināms, vai Microsoft ar Xbox starpniecību kaut ko pārgrupēs, lai veidotu ekskluzīvas spēles PC un Xbox platformām. Bet pavisam noteikti varam gaidīt, ka kādas spēles nenonāks PlayStation, Switch un citviet.

    Reklāma

    Xbox cīņā pret PlayStation (un arī PlayStation pret Xbox) nereti liek ekskluzīvus spēļu piedāvājumus, kas nav pieejami vai kādu laiku nav pieejami citās platformās. Ja spēļu izveides studija pieder Xbox, tad arī visa lemšana par spēles pieejamību citviet ir aplam vienkārša.

    Bethesda šobrīd strādā pie The Elder Scrolls VI spēles un jaunas fanšīzes ar nosaukumu Starfield. Microsoft tuvākajās laikā savam Xbox Game Pass pievienos Bethesda spēles.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    12.03.2021 15:04

    Spēles jau šorīt bija pievienotas ;)

    Reklāma