Web Analytics
More
    Reklāma

    “Volkswagen” izziņo “Power Day” – atbildi “Tesla Battery Day” pasākumam

    Jaunākie raksti

    “Volkswagen” paziņojis par plāniem rīkot “Power Day” pasākumu, kas varētu līdzināties “Tesla Battery Day”. Vācu autokoncerns, iespējams, izziņos kādus jaunumus bateriju ražošanā vai bateriju tehnoloģiju attīstībā. Pagājušā gada rudenī “Tesla” rīkoja savu “Battery Day”, tajā izziņojot savu jauno bateriju.

    Par plāniem rīkot pasākumu jau nākampirmdien paziņojis “Volkswagen” koncerna vadītājs Herberts Dīzs. Koncerna oficiālajā “Twitter” kontā publicētajā paziņojumā īpaši uzsvērts, ka nav plānota jaunas mašīnas prezentācija, kas vēl vairāk pastiprinājis baumas par jaunumiem tieši bateriju jomā.

    Autoražotājs pēdējā laikā cenšas palielināt bateriju pieejamību, lai varētu palielināt elektroauto ražošanas apjomus – “Volkswagen” jau šobrīd ir spēkā esoši līgumi ar bateriju ražotājiem aptuveni 45 miljardu eiro vērtībā. Autoražotājs iesaistījies arī bateriju izstrādē, investējot tādos uzņēmumos kā “QuantumScape”.

    Ko tad “Volkswagen” ir sagatavojuši, redzēsim pirmdien, kad ap diviem pēcpusdienā pēc Latvijas laika sāksies pirmais oficiālais “Power Day” pasākums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    11.03.2021 09:50

    Diez Dīzam nav kauns māžoties pakaļ Īlonam?

    KKTK
    11.03.2021 10:20

    Te video par to cik ērti lietot folksvāgen izstrādājumus. Konkrēti cik viegli lādēt folksvāgen mašīnu folksvāgen uzlādes tīklā, Amerikā: https://www.youtube.com/watch?v=EotuxCptcM4

    Reklāma