Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” lietotāji varētu tikt pie iespējas atsaukt savus tvītus

    Jaunākie raksti

    Mikroblogošanas vietne “Twitter” drīzumā varētu piedāvāt jaunu funkciju, kas attiecas tieši uz tvītošanu. Proti, šobrīd tiek testēta “Undo Send” jeb nosūtītā tvīta atsaukšanas iespēja. Tādā veidā lietotājs, ja nepieciešams, varēs veikt kādas korekcijas ierakstā vai nepublicēt to vispār. Šobrīd vienīgā iespēja, kā risināt kļūdaina tvīta situācijas, ir izdzēst to un rakstīt no jauna.

    Reklāma

    Jaunā funkcija, kas lietotājam dotu tieši piecas sekundes, lai atsauktu savu tvītu, pirmo reizi tika pieminēta pagājušā gada jūlijā “Twitter” lietotāju aptaujā. Toreiz gan tika teikts, ka lietotājam būs pusminūte laika.

    Lai arī “Twitter” iepriekš mudinājis lietotājus vairāk domāt par to, ar ko viņi dalās, tomēr šķiet, ka “Undo Send” iespēja daudziem varētu lieti noderēt. Man šī funkcija vairāk saistās ar labu iespēju izlabot gramatikas vai vārdu kļūdas kādā garākā tvītā. Tas tiešām varētu būt ļoti noderīgi, jo nereti nākas pārrakstīties. Tomēr “Twitter” šī funkcija varētu labi aiziet arī, lai pilnībā mainītu sava tvīta saturu, ja, piemēram, tas uzrakstīts emociju uzplūdā… lai gan piecas sekundes tam varētu būtu arī par maz.

    Kas attiecas uz “Undo Send” – tā, visticamāk, būs bezmaksas funkcija, taču nav vēl precīzi zināms, kad tā varētu nonākt pie lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps Ķēdis
    06.03.2021 15:48

    Godīgi sakot, sen jau šis pietrūkst. Varēja jau arī vienkāršu ieraksta labošanas funkciju ieviest, kas jau arī būtu, patiesībā, vairāk kā noderīgi. Dēļ vienas kļūdas dzēst ārā visu tvītu ir visai dumji. Vai ne tā?

    Reklāma