Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung 2021. gada TV kategorijas jaunumi – MICRO LED un Samsung Neo QLED, viedie monitori un projektors

    Jaunākie raksti

    Pielāgojot produktus patērētāju vajadzībām, Samsung pilnībā ir mainījis televizoru lomu – to funkcijas ir daudz plašākas nekā ierastā TV satura pārraides nodrošināšana. Jaunākās inovācijas ļauj maksimāli izmantot dažādus ekrānus, pielāgojot tos ikviena lietotāja individuālajām vajadzībām. 2021. gadā Samsung TV produktu kategorijai pievienojas MICRO LED un Samsung Neo QLED televizori, viedie monitori darbam un izklaidei, projektors un Soundbar skaļruņi. Jau 15. gadu Samsung atzīts par vadošo TV ražotāju.

    “Samsung neapstājas pie sasniegtā un turpina meklēt veidus, kā dažādot un uzlabot lietotāju pieredzi, ieviešot aizvien jaunas inovācijas. Mūsu mērķis ir radīt ierīces un tehnoloģijas, kas uzlabotu mūsu produktu lietotāju ikdienu. Aizvadītajā gadā tehnoloģijas ieņēma centrālo lomu mūsu ikdienā. Mājas kļuva par birojiem, skolām, sporta zālēm un atpūtas vietām. TV pieaugošās lomas dēļ, arī 2021. gadā turpināsim pilnveidot savu piedāvājumu, ieklausoties patērētāju vajadzībās,” uzsver Līga Bite, Samsung Electronics Baltics korporatīvās komunikācijas vadītāja Baltijas valstīs.

    Reklāma

    Aizraujošais MICRO LED

    Ar izcilu spilgtumu un elpu aizraujošu attēla kvalitāti MICRO LED tehnoloģija piedāvā novatorisku skatīšanās pieredzi. Neorganiskās LED gaismas diodes nodrošina ekrāna ilgtspēju visa tā dzīves laikā. Savukārt, 2021. gadā Samsung radītais MICRO LED tehnoloģijas spēks sniegs lietotājiem kino pieredzi skaistā ekrāna dizainā. Jau marta beigās MICRO LED būs pieejams 110 ’un 99’ ’izmēros, rudenī – 88 ’’, bet tālākā nākotnē. – 76 ”.

    Samsung Neo QLED – gan mājoklim, gan videospēlēm

    Samsung Neo QLED skatīšanās pieredzi pilnveido Neo Quantum procesors un jaunās Quantum Mini LED gaismas diodes. Quantum Mini gaismas diodes, kas ir tikai 1/40 no parasto LED lieluma daļas, ļauj kontrolēt ļoti smalku apgaismojumu. Ar dziļu melnu krāsu, spilgtu gaismu un uzlabotu tehnoloģiju, Samsung Neo QLED nodrošina īpaši reālu attēlu. Neo QLED funkcijas paaugstinās ikviena videospēļu spēlētāja pieredzi, ļaujot redzēt praktiski visas detaļas ar neticamu 4k skaidrību, 120 kadriem sekundē un nelielu reakcijas laiku līdz  5,8 ms. Samsung Neo QLED 8K modeļi (QN800A un QN900A) būs pieejami 65 “, 75″ un 85 ” izmēros, savukārt 4K modeļi (QN90A un QN85A), sākot no 50 ”.

    Sporta zāle TV un viedais treneris

    Visiem fitnesa entuziastiem Samsung Neo QLED piedāvā mājas vidē nodarboties ar sporta treniņiem un pievērsties veselīgam dzīvesveidam. Pagājušajā gadā sporta zāles apmeklējumi bija liegti, daudzi meklēja veidus, kā uzturēt sevi formā mājās. Ar fitnesa platformas palīdzību Samsung Health, kas savu darbu uzsāka 2020. gada pavasarī, daudziem lietotājiem izdevās sasniegt savu mērķi. Šogad Samsung Health lietotājiem būs pieejams arī viedais treneris jeb Smart Trainer. Lai izmantotu šo funkciju, nepieciešama papildus kamera. Tā ar mākslīgā intelekta palīdzību analizēs stāju un sniegs atsauksmes reāllaikā, palīdzot uzlabot formu un sekojot treniņu izpildei.

    TV tehnoloģijas

    Dzīvesstila kategorijas TV piedāvājumā ietilpst ierīces, kas paredzētas ikvienam un jebkurai vietai – lietošanai iekštelpās un ārpus tām. The Frame transformē ierasto televizoru mākslas darbā. To var personalizēt, lai tas atbilstu lietotāju estētiskajai gaumei un kalpotu kā mājas dekors. Mākslas veikala Art Store kolekcijā jau tagad pieejami vairāk nekā 1400 mākslas darbi no pasaulē atzītām mākslas galerijām un muzejiem. The Frame palielināta arī fotoattēlu glabāšanas vieta no 500 megabaitiem 2020. gadā līdz 6 gigabaitiem 2021. gadā. UHD kvalitātē iespējams uzglabāt līdz pat 1200 fotoattēliem (iespēja pieejama visiem lietotājiem).

    Tagad The Frame lietotājiem pieejams arī Slim Fit sienas stiprinājums, līdz pat piecām dažādām rāmja opcijām un vēl vairāk. 2021. gada The Frame ir vēl plānāks: tikai 24,9 milimetrus biezs, aptuveni tādā pašā dziļumā kā faktiski jebkurš rāmis. Pievilcīgs gan ieslēgts, gan izslēgts. My Shelf – The Frame jaunais aksesuārs – lieliski papildinās ikvienu interjeru, ļaujot izveidot personalizētu dekora elementu jeb plauktu. Tas piešķirs interesantu akcentu ikvienam mājoklim un to var piestiprināt pie 55 collu, 65 collu un 75 collu Frame. Tas būs pieejams četrās dažādās krāsās: bēšā, baltā, brūnā un melnā.

    Tiem, kuri ilgojas pēc kinoteātra pieredzes, iespējams, gaidītākais produkts būs The Premiere – pirmais lāzera projektors ar 4K izšķirtspēju un trīskāršo lāzera tehnoloģiju. Tā ir jaunākā ierīce, kas rekomendējama visiem, kuri plāno ierīkot mājas kinozāli. Tradicionālie staru projektori var būt sarežģīti lietojami un grūti uzstādāmi, kā arī to izšķirtspēja dažreiz ir krietni zemāka nekā parastajam mājas televizoram. The Premiere minimālistiskais dizains ar noapaļotām malām un auduma apdari glīti iekļausies jebkurā mājā. Lietotāji var izmantot The Premiere jebkurā vietā savās mājās – piedāvājumā ir arī rullējami ekrāni, kas optimizēti tieši izmantošanai ar lāzera projektoru un būs pieejami Samsung.com. The Premier uzstādīt ir pavisam vienkārši – tas jānovieto apmēram 13cm no sienas.

    Ekrāni, kas piemēroti visām vajadzībām – produktivitātei, mācībām un videospēlēm

    2020. gada laikā mūsu mājās ienāca vairāk ekrānu un monitoru. Monitors, kas tika izmantots, lai galvenokārt iepirktos tiešsaistē vai sērfotu sociālajos medijos, kļuva par neatņemamu mūsu ikdienas sastāvdaļu. Tos aktīvi izmantojām darba, skolas vajadzībām, kā arī izklaidei.

    Pirmais Samsung viedais monitors spēj paveikt visu un apvieno gan labākās TV, gan monitoru funkcijas. Tas savienojas ar Wi-Fi, Bluetooth, Wireless DeX un Apple AirPlay 2. Tam nav nepieciešams savienojums ar datoru un tas nodrošinās iespēju strādāt no jebkuras vietas. Izmantojot AirPlay 2, iespējams straumēt, kontrolēt un kopīgot savu iecienītāko saturu tieši no sava iPhone, iPad vai Mac uz monitora. Kad nepieciešama atpūta, izbaudīt iecienītākās TV pārraides un seriālus var, ieslēdzot platformu Smart TV un piekļūstot vēlamajām straumēšanas lietotnēm. Viedais monitors ļaus būt produktīvam darba laikā, bet atpūšoties piedāvās daudzveidīgas izklaides iespējas.

    Lielu interesi 2020. gadā izraisīja datorspēļu monitors Odyssey G9. To atzinīgi novērtēja arī pašmāju geimere DanucD, kura ir pasaules mēroga zvaigzne kibersportā. Šogad Samsung uzlabojis monitora pieredzi ar Quantum MiniLED displeju un izcilām videospēļu funkcijām. 1000R ekrāna izliekums apvienojumā ar Quantum MiniLED displeja tehnoloģiju sniegs spēlētājiem nebijušu pieredzi.

    Skaņa, kas pielāgota un atbilst vizuālajam saturam

    Lai gan Samsung televizori aprīkoti ar augstvērtīgu un kvalitatīvu skaņu, noderīgs papildinājums mājas kinozālei būs Samsung Soundbar skaļruņi. 2021. gada Q sērijas klāstā ietilpst ekskluzīva Q-Symphony tehnoloģija, kas sinhronizē skaņu no Samsung TV to uzlabo, nodrošinot trīsdimensionālu skaņas pieredzi. Skaļruņa tehnoloģiskās īpašības ļauj pielāgot skaņu gan saturam, gan telpai, nodrošinot katrai ainai optimizētu skaņu

    Lai iegūtu pilnīgu, dziļu un visaptverošu skaņas pieredzi, Q950A skaļrunim ir piešķirta pirmā nozares 11.1.4 kanāla skaņa, ļaujot nokļūt tā lietotājam pašā darbības centrā. Jaunā Bass Boost funkcija ar vienu darbību ļauj bagātināt skaņu, bet tiem, kas atskaņo mūziku no savām mobilajām ierīcēm, noderēs Tap Sound funkcija, ļaujot ērti savienojot ierīces. Q950A darbību atbalsta vairāki balss asistenti. Ar Amazon Alexa un Bixby palīdzību klausīšanās pieredze būs ērta un pilnībā kontrolējama arī attālināti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma