Web Analytics
More
    Reklāma

    DxOMark izbrāķē skatam paslēpto ZTE pašiņu kameru

    Jaunākie raksti

    DxOMark veikuši ZTE Axon 20 5G pašiņu kameras testus, bet tās nav īsti labas ziņas tiem, kuri gaidīja tuvā nākotnē šādas zem ekrāna paslēptas kameras.

    ZTE Axon 20 5G gan ir drīzāk vidējās klases viedtālrunis, bet vēl arvien tas ir pasaulē pirmais ar šāda veida skatam paslēptu pašiņu kameru. ZTE Axon 20 5G tiek izmantota 32 megapikseļu pašiņu kamera, kas paslēpta aiz ekrāna slāņiem. ZTE Axon 20 5G darbina Snapdragon 765G procesors ar 5G mobilo datu modemu, viedtālrunis ir tikai 7.98 mm biezs un tam ir 4220 mAh akumulators. Viedtālrunim ir 6.92 collu PLED tipa ekrāns un 64 + 8 + 2 + 2 (makro) megapikseļu galvenās kameras.

    Reklāma

    Diemžēl ZTE Axon 20 5G pašiņu kamera saņēmusi zemāko novērtējumu DxOMark vēsturē, bet tas jau bija gaidāms, jo vairāki apskati norādīja uz problēmām ar pašiņu kameru.

    DxOMark uzsver, ka ZTE Axon 20 5G pašiņu kamerai ir nedabīgas krāsas, zems dinamiskais diapazons, augsti trokšņu līmeņi un citas problēmas, kas saistāmas ar vairākiem slāņiem virs kameras objektīva. Lai panāktu paslēptās kameras efektu, ZTE Axon 20 5G pašiņu kamera ir paslēpta aiz daļēji caurspīdīga ekrāna, bet ekrāns virs kameras vēl arvien var parādīt attēlu. Ekrāna slāņi noēdot visai daudz gaismas, tie kameru aizsedz ar tādu kā režģi, ko pēcāk ar švakiem panākumiem cenšas novērst mākslīgais intelekts.

    Attēls: DxOMark
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma