Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft automātiskais paroļu aizpildītājs būs oficiāli pieejams Windows un Mac lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Pēdējās nedēļās Microsoft iepazīstina ar pāris jaunumiem, no kuriem viens ir bijusi jaunā intraneta platforma Viva, bet tagad Authenticator lietotne ļaus pārvaldīt savas paroles vairākos interneta pārlūkos un operētājsistēmās.

    Pagājušās nedēļas izskaņā jaunā funkcionalitāte pārgājusi no testa stadijas par produktu gala lietotājiem, kas ļauj saglabāt savas paroles un lietotājvārdus, kuri tiek izmantoti mājaslapās, savā Microsoft kontā. Pēc tam šo informāciju būs iespējams izmantot gan Microsoft Edge, gan Google Chrome interneta pārlūkos. Papildus tas ļaus šo funkcionalitāti izmantot arī Apple vidē, ja tiek izmantots Chrome pārlūks. Protams, funkcionalitāte darbosies gan datoros, gan mobilajās ierīcēs.

    Reklāma

    Avots: Microsoft

    Lai sāktu lietot jauno iespēju, nepieciešams pievienot savu Microsoft kontu Authenticator lietotnei, kura pēcāk jau automātiski Edge pārlūkā piedāvās saglabāt paroles un saistošo informāciju. Google Chrome gadījumā nepieciešams lejupielādēt atbilstošo papildinājumu. Tāpat būs iespējams esošo informāciju eksportēt, piemēram, no iCloud Keychain servisa CSV formātā, un to importēt Microsoft risinājumā. Apple gadījumā paroles vēl iespējams papildus aizsargāt ar PIN kodu vai sejas atpazīšanu.

    Avots: Microsoft

    Arī Apple pagājušās nedēļas sākumā ziņoja par iespēju izmantot Keychain servisu Google Chrome pārlūkā ar jaunu papildinājumu.

    AvotsWindows
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma