Web Analytics
More
    Reklāma

    “Mercedes” potenciālajiem elektroauto pircējiem kā alternatīvu piedāvā benzīna mašīnu

    Jaunākie raksti

    Elektroauto pārdošana visā pasaulē uzņem apgriezienus, bet ar interesantu, mazliet amizantu situāciju saskārušies “Mercedes” klienti, kuri apmeklējuši uzņēmuma mājaslapu – sastādot sev vēlamo “EQA” elektriskā krosovora konfigurāciju, klientiem parādās tabula ar alternatīvām, turklāt, alternatīvie modeļi aprīkoti ar iekšdedzes dzinēju.

    Tabulas augšgalā norādīts brīdinājums, ka auto ražošana var prasīt aptuveni 12 nedēļas. Protams, labi, ka “Mercedes” godīgi atzīst, ka nāksies pagaidīt savu jauno mašīnu. Tabulā “Mercedes” piedāvā alternatīvas, kuras aprīkotas ar benzīna dzinējiem. Šie auto ir ne tikai lētāki, bet arī tūlīt pieejami. Piemēram, viena no minētajām alternatīvām ir “GLA 200” krosovers – “Mercedes” atzīmē, ka tas maksās 80 procentus no konkrētās “EQA” konfigurācijas cenas. Netiešā veidā klients tiek vilināts prom no elektroauto.

    Patīkami, ka “Mercedes” pret klientiem ir godīgi, neslēpjot, ka auto ar iekšdedzes dzinējiem ir lētāki vismaz iegādē. Par tādām lietām kā lietošanas ērtums varam strīdēties daudz un dikti… Visticamāk, šī ir mājaslapas algoritma radīta kļūda, piedāvājot alternatīvus modeļus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma