Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” radījusi jaunuzņēmumu skolu

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju gigants “Google” vakar, 2. februārī, nāca klajā ar savu jaunāko veikumu – startapu skolu, kas piedāvā virkni bezmaksas praktisku tiešsaistes kursu ikvienam, kurš vēlas uzsākt savu biznesu un dibināt uzņēmumu. Pašreiz šo iespēju jau var izmantot interesenti visā Āzijā un Klusā okeāna reģionā. Jācer, ka pakalpojums ar laiku kļūs pieejams arī citviet, ieskaitot Latvijā.

    Iniciatīvas mērķis ir sniegt jaunajiem līderiem nepieciešamos rīkus un prasmes, kas palīdzēs izaugsmē un efektīvāk virzīs uz priekšu biznesa attīstību. Paredzēts, ka apmācības norisināsies divas līdz trīs reizes nedēļā. Jaunie uzņēmēji tiks iepazīstināti ar dažādiem “Google” rīkiem, piemēram, “Google Ads”, “Google Analytics” un “Google Cloud” un to veiksmīgu pielietošanu biznesā. Tāpat zinoši “Google” darbinieki, uzņēmēji un nozares līderi pasniegs lekcijas par digitālo mārketingu un uzņēmējdarbības stratēģiju un atklās, kā pieņemt datos balstītus lēmumus, kas palīdzēs e-komercijā.

    Reklāma

    Apmācību programmas “Google for Startups” vadītājs Maikls Kims (Michael Kim) norāda, ka kompānija jau vairākus gadus piedāvā dažādus kursus tieši jaunuzņēmumu vadītājiem. Pērnais gads esot bijis pirmais, kad visa apmācību programma norisinājās digitāli. Tas acīmredzot izdevies veiksmīgi, lai uz virtuāliem pamatiem balstītu arī veselu skolu.

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma