Web Analytics
More
    Reklāma

    Google pārveidos daļu savu biroju par Covid-19 vakcinācijas punktiem

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Google plāno visai apjomīgus darbus, lai palīdzētu Amerikai vakcinēt cilvēkus, pārveidojot savus birojus, kā arī ziedos 150 miljonus dolāru, lai sabiedrību izglītotu par vakcinācijas nozīmi šajā koronavīrusa pandēmijas laikā.

    Google savas telpas un aprīkojumu pielāgos tā, lai tie atbilstu vakcinācijas punktu prasībām. Kā pirmie ar šādām izmaiņām būs Ņujorkas, Losandželosas, Sanfrancisko un Kirklendā. Uzņēmums sadarbosies ar aprūpes sniedzējiem no One Medical un publiskajām medicīnas organizācijām, atverot savas ēkas, stāvvietas un pārējās brīvās vietas, lai izveidotu ērtas un drošas vakcinēšanās vietas. Tās būs pieejamas ikvienam, kurš atbildīs vakcinācijas prasībām.

    Reklāma

    Papildus tam Google atvēlēs 100 miljonus dolāru, kas kalpos kā granti reklāmām, lai cilvēkus informētu un izglītotu par vakcinēšanos, mazinot lielo skepsi sabiedrībā. Vēl 50 miljoni dolāru nonāks tieši medicīnas iestāžu rokas, lai rīkotos ar izglītošanu pēc saviem ieskatiem. Izmantojot Google Maps, tiks aktīvi papildināta informācija ar vakcinācijas punktiem gan ASV, gan visā pasaulē, jo saistīto vaicājumu skaits šajā laikā palielinājies piecas reizes. Nav aizmirsts arī par apdraudētākajām sabiedrības daļām, ziedojot 5 miljonus dolāru tieši tām organizācijām, kas nodarbojas ar rasu un ģeogrāfisku atšķirību samazināšanu vakcinācijas sakarā.

    Par šīm lietām Google oficiālajā blogā ziņo pats CEO Sundars Pičai, norādot uz Google attieksmi un nostāju šajā jautājumā, palīdzot ierobežot un cīnīties par pandēmiju.

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    27.01.2021 14:36

    Saskaņā ar konspirācijas teorijām, šo vajadzēja darīt Microsoft… 😄

    Krotow
    27.01.2021 16:32
    Reply to  LAN

    Un turēt kastes ar čipiem gatavībā.

    Reklāma