Web Analytics
More
    Reklāma

    Apsardzes uzņēmuma darbinieks pieslēdzies novērošanas kamerām, lai vērotu kailas sievietes

    Jaunākie raksti

    Kāds nu jau bijušais apsardzes firmas ADT darbinieks pieķerts pārkāpumos, kad izmantojot uzņēmuma resursus un iespējas, viņš ir pieslēdzies novērošanas kamerām, lai aplūkotu kailas sievietes un māju iemītniekus, nodarbojoties ar seksu.

    Telesforo Aviles vairāku gadu garumā ir veicis šīs netiklās darbības 220 klientiem Teksasas štatā, kā arī kopumā tas izdarīts vairāk nekā 9600 reižu. Bijušais darbinieks ir bijis IT tehniķis, un, izmantojot savu dienesta stāvokli, viņš klientu novērošanas sistēmās vienkārši ir nomainījis e-pastu uz savējo, tādējādi pieslēdzoties kamerām. Protams, Telesforo savai aizstāvībai izmantojis argumentu, ka tas ticis darīts darba pienākumu ietvaros, pārbaudot sistēmu. Dažas reizes tas noticis pilnībā bez klientu informēšanas, kas gan nav nekāds pārsteigums.

    Reklāma

    Vaininieks sākumā ir piefiksējis, kurās mājās dzīvo pievilcīgākās klientes un tām arī pieslēdzies. Šobrīd viņam ir piespriesti pieci gadi cietumā par šādām darbībām, un tas ir ļoti liels kauna traips pašam uzņēmumam ADT. Tāpēc tas ir mēģinājis atpirkties no saviem klientiem, piedāvājot, piemēram 2500 dolāru kukuli, bet pēcāk arī 50 000 dolāru, tomēr cietusī kliente tam nav piekritusi. Daļa klientu tieši pēc iepriekšējām zādzībām un uzbrukumiem ir izvēlējušies apsardzes firmas pakalpojumus, bet ironiski ir saņemts šāds “serviss” un vēl viens uzbrukumus privātajai telpai.

    Šis, protams, ir noticis jau vairāku gadu garumā, bet noteikti iezīmē vēl vienu nākotnes izaicinājumu un draudu mūsu gudrajām mājām, kad visu vadību uzticēsim gan internetam, gan elektroniskajām ierīcēm.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    25.01.2021 11:53

    Nesaprotu par ko pieci gadi? Jo īpaši ja viņš materiālus izmantojis pašpatēriņam nevis uzvārījies?

    Čiekurs
    25.01.2021 12:01

    Henrij!

    59454589.jpg
    Krotow
    25.01.2021 13:09

    Viņa kļūda bija tas ka tikai skatījās. Būtu noskatījis, kura kliente vairāk patīk un piecirtis kanti. Pēc tam varētu vairs neskatīties un pa kluso samainīt epastus atpakaļ. Жадность фраера губит.

    Elofija
    26.01.2021 09:09
    Reply to  Krotow

    Cilvēks droši vien netrenēts jefiņš ar brillēm un pumpām. Diez vai kantes pieciršana nostrādātu. Iespējams, ka šīs bija vienīgās attiecības ar sievietēm, kuras viņam dzīvē bijušas…. Pat žēl nedaudz cilvēka. Bet protams, tik un tā fuj….

    Trel
    25.01.2021 23:42

    Like this

    E42088A9-0642-4089-819F-CD740CFCF68B.jpeg
    Last edited 3 years ago by Trel
    Reklāma