Web Analytics
More
    Reklāma

    “Volkswagen” vadītājs izziņo “Trinity” projektu, kas revolucionizēs kompāniju

    Jaunākie raksti

    “Volkswagen” vadītājs Herberts Dīzs paziņojis, ka autoražotājs strādās pie projekta “Trinity”, kura gala rezultāts būs jauns “Volkswagen” elektroauto piedāvājuma flagmanis. Uzņēmuma vadītājs uzskata, ka šis projekts revolucionizēs autoražotāju. “VW” jau līdz šim spēris lielus soļus elektroauto attīstības virzienā, prezentējot “ID.3” un “ID.4”, izstrādājot elektroauto ražošanai paredzēto MEB platformu un gatavojot vēl veselu virkni elektrisku modeļu.

    “Volkswagen” līdz ražošanai vēl jānogādā daudzi šīs paaudzes modeļi, bet autoražotājs domā par tālāku nākotni un nākamās paaudzes mašīnām. Dīzs sīkākās detaļās par šo projektu neizplūda, taču paziņojums seko ziņām vācu medijos, ka “VW” plāno elektrisko flagmani, izmantojot palīdzību no “Audi” un tā “Artemis” programmas. Šīs “Audi” programmas mērķis ir izstrādāt ļoti efektīvu nākamās paaudzes “Audi” elektroauto, taču rezultātus varam gaidīt tikai pēc dažiem gadiem.

    Skaidrs, ka arī “Trinity” ir ilgtermiņa projekts un taustāmu rezultātu tam iegūsim ap 2025. – 2026. gadu. Ļoti iespējams, ka “Volkswagen” jau gatavojas cietvielu bateriju lietošanai savās jaunajās mašīnās. Uzņēmums uzsācis sadarbību ar “QuantumScape”, kas izstrādā cietvielu baterijas, turklāt, tās varētu būt gatavas masveida ražošanai vēlamajā laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    24.01.2021 13:21

    Bet vispirms uztaisiet lietojamu SW MEB platformai!

    Krotow
    24.01.2021 17:15

    Taču vai 2026. gadā kāds zem augšējā vidusslāņa ienākumiem vispār varēs jaunu “tautasvāģi” atļauties?

    Skābene
    25.01.2021 08:57
    Reply to  Krotow

    Gan jau varēs, ražotājs tak neražos to, ko neviens nepērk!

    Reklāma