Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais 28 collu Philips 4K UHD monitors 288E2UAE ir gatavs pārsteigt ar krāsām un produktivitāti

    Jaunākie raksti

    Jaunais Philips 288E2UAE monitors (28 collas / 71,1 cm) ar tā 4K izšķirtspēju, 10 bitu IPS paneli, USB 3.2 SuperSpeed datu pārnesi un plāno, pievilcīgo dizainu ir ideāla izvēle patērētājiem, kuri meklē stilīga izskata produktu, kas nodrošina profesionāla līmeņa sniegumu gan izklaidē, gan darbā. Pateicoties ļoti augstajai 4K izšķirtspējai un neticamajam 157 ppi pikseļu blīvumam, attēls ir īpaši izteiksmīgs, savukārt 1,07 miljardi krāsu, 119 % sRGB pārklājums un DeltaE krāsu precizitāte zem 2 padara attēlus spilgtus un dabiskus.

    Dzīve krāsās

    Lietotāji sagaida labāko pieredzi no katra izmantotā displeja, un Philips 288E2UAE nodrošina UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) izšķirtspēju un Ultra Wide Color krāsu gammu. Pateicoties 1,07 miljardiem krāsu iespēju, katra krāsa atdzīvojas, un katra detaļa tiek izcelta. 28 collu monitorā tiek izmantots IPS panelis un SmartContrast tehnoloģija, lai iegūtu bagātīgas detaļas pat tumšos kadros, nodrošinot vizuālo pieredzi, ko lietotāji sagaida no Philips monitora. Ja uzdevumi ir sarežģīti, lietotāji var paļauties uz MultiView tehnoloģiju, lai vienlaikus savienotu divas ierīces, piemēram, datoru un piezīmjdatoru, režīmā Picture-in-Picture un Picture-by-Picture.

    Reklāma

    Ātri un vienkārši

    Darbam, izklaidei un visiem citiem lietojuma mērķiem lietotāji vēlas ātrumu un ērtu lietošanu. Philips 288E2UAE ir aprīkots ar 4 pieslēgvietu USB 3.2 staciju, piedāvājot vienu augšupstraumes un četras lejupstraumes USB pieslēgvietas, lai lietotāji varētu savienot tastatūru un peli ar monitoru. Viena USB pieslēgvieta atbalsta ātru uzlādi un atbilst USB-IF Battery Charging (BC1.2) standartam, ļaujot lietotājiem uzlādēt saderīgus viedtālruņus. Lai nodrošinātu vairāk iespēju, monitors piedāvā arī HDMI un DisplayPort savienojamību. Visas pieslēgvietas atrodas vienā horizontālā līnijā monitora aizmugurē, un kabeļu pārvaldības sistēma palīdz uzturēt sakārtotu darbvietu. Savukārt EasySelect taustiņš ir kursorsvira, kas ļauj ātri piekļūt monitora izvēlnei, padarot dzīvi vēl vieglāku. Katra detaļa ir paredzēta, lai uzturētu monitora priekšējā rāmja un rakstāmgalda kārtību.

    Dizains un komforts

    Philips monitori ir pazīstami ar to eleganto dizainu un komforta iezīmēm, un Philips 288E2UAE pilda katru no šiem solījumiem. Tas piedāvā īpaši šaurus rāmjus, plānu dizainu un elegantu statīvu, padarot to par ideālu izvēli lietotājiem, kuriem rūp dizains un noderēs liels skata laukums. Regulējamo statīvu var noliekt (-5/20°) un novietot optimālā augstumā, pateicoties tā 100 mm augstuma regulēšanas funkcijai. Būdams saudzīgs acīm, Philips 288E2UAE monitors ir izstrādāts ar pretatspīduma (anti-glare) ekrānu, EasyRead režīmu, kas nodrošina lasīšanai papīra formā līdzīgu pieredzi, Flicker-Free tehnoloģiju, kas novērš mirgošanas radīto slodzi, un LowBlue režīmu ērtākai skatīšanai.

    Šis Philips monitors izceļas arī ar ilgtspējības īpašībām. Atbilstot RoHS standartiem, produkts ir EnergyStar 8.0 un TCO sertificēts, nesatur svinu un dzīvsudrabu, un tam tiek izmantots 100% pārstrādājams iepakojums.

    Philips 288E2UAE monitors būs pieejams no februāra ar ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 329 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trel
    23.01.2021 20:44

    Bēdīgi, ka preses relīžu rakstītāji nepieraksta svarīgākos raksturlielumus.
    Šim ekrānam būs 60hz un 4ms.

    1210
    23.01.2021 21:33
    Reply to  trel

    vispārīga pielietojuma monitoram ir ok

    Fufcix
    24.01.2021 09:51
    Reply to  trel

    ja nepiemin svarīgākos raksturlielumus,
    tātad slikti, kauns rakstīt :)

    Reklāma