Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiek izmēģināta funkcija iepirkties tieši no “Youtube” videoklipiem

    Jaunākie raksti

    Iespējams, kāds drīzākā, kāds ne tik tuvā nākotnē kārotās preces iegādāsies pa taisno no “Youtube” videoklipiem. “Youtube” pašreiz meklē veidu, kā lietotāji pēc iespējas vienkāršāk varētu iegādāties savos abonētajos kanālos izmantotās vai pieminētās preces. Pašreiz šī ideja izskatās tā, ka ekrāna apakšējā kreisajā stūrī atradīsies iepirkumu grozs, uz kura uzklikšķinot, lietotājs redzēs ikvienu preci, kas lietota vai minēta konkrētajā video.

    Paredzēts, ka lietotājs turpat arī varēs iegūt vairāk informācijas par konkrēto lietu, noskatīties ar to saistītos video vai uzreiz šo preci iegādāties. Kā jau tas lielākoties ir ierasts – pirmie pie šādas iespējas tiks lietotāji ASV, kuri skatās “Youtube” caur tīmekli vai “Android”, “iOS” ierīcēm. Pagaidām nav ziņu, kad un vai vispār šī funkcija būs pieejama arī citās valstīs.

    Reklāma

    Iepirkšanās pa taisno no “Youtube” varētu labi nostrādāt dažāda veida video. Kaut vai tajos pašos ēdiena gatavošanas video, kur pavāri izmanto noteikta zīmola virtuves piederumus, kurus attiecīgi būtu iespēja uzreiz iegādāties arī skatītājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma