Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS parāda spēļu entuziastiem paredzēto ROG Rapture GT-AXE11000 bezvadu maršrutētāju

    Jaunākie raksti

    ASUS izziņojis savu spējīgāko un modernāko bezvadu maršrutētāju ROG Rapture GT-AXE11000, kas ir pirmais vai vismaz viens no pirmajiem Wi-Fi 6E maršrutētājiem pasaulē. Wi-Fi 6E ir paplašināts iespēju klāsts, kad to salīdzina ar Wi-Fi 6 – tiek izmantotas 6 GHz frekvences, nodrošinot trīskārt augstākus datu pārraides ātrumus, kad tos salīdzina ar 5 GHz.

    Wi-Fi 6E arī prot izmantot septiņas 160 MHz frekvences joslas, maģiskos 160 MHz jau mums piedāvā arī Wi-Fi 6, bet to atbalsta reti kurš maršrutētājs un arī klientu ierīces neraujas uz 160 MHz izmantošanu.

    Reklāma

    ROG Rapture GT-AXE11000 ir tā dēvētais tri-band bezvadu maršrutētājs ar 1.8 GHz 64-bitu procesoru un 1 GB RAM. ROG Rapture GT-AXE11000 iespēju klāstā ir Game Boost, kas prioretizē spēles pār citām norisēm mājas tīklā. Tāpat maršrutētājs ticis pie ASUS AiMesh, lai pēcāk būtu iespējams pievienot citas bezvadu režģtīkla ierīces.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Modris
    13.01.2021 09:09

    un kam tāds vajadzīgs, ja ir 4g pieslēgums ? Zeķes žāvēt?

    geksis
    13.01.2021 10:51
    Reply to  Artis Ābols

    nu 4G ir labāks par DSL (pārsvarā), bet tas atkarīgs no tā, cik dziļā mežā ielien, lai gan jo dziļāk mežā, jo mazāka varbūtība, ka tur būs kāds vads :). Vienīgais parametrs, kas DSL ir labāks ir latentums. Līdz ar to, ja nav optikas 4G kopumā ir pārāks. Un ja nav nepieciešams, zems pings vai ļoti augsts datu pārraides ātrums, tad pilnīgi pietiek ar 4G, ņemot vērā, ka tas ir lētāks nekā lielākā daļa vada interneta pieslēgumi (it īpaši tas jūtmas ja runā par LTC.)

    Krotow
    13.01.2021 10:55
    Reply to  Modris

    Vienam lietotājam šāds rūteris nav vajadzīgs. Spēlētāju tusiņā ar fragu skaitīšanas elementiem un strīmošanu no visiem spēlētājiem uzreiz gan. T.i. nišas produkts.

    Taču 4G ar reālajiem 75 Mbps griestiem dzīvē reizēm kļūst par lēnu. Cita lieta, ka daudz kur iespēja pieslēgt kaut ko ātrāku maksā €€€+ un €€€€+.

    Reklāma