Web Analytics
More
    Reklāma

    “Philips” izziņo viedo zobu birsti, kas pielāgosies tavam zobu tīrīšanas stilam

    Jaunākie raksti

    Vērienīgā tehnoloģiju izstāde “CES 2021” jau tepat, tepat aiz stūra, par ko liecina arī kompāniju īpaši lielā aktivitāte jaunāko risinājumu izziņošanā. Piemēram, uzņēmums “Philips” vakar iepazīstināja ar viedo zobu birsti “Sonicare 9900 Prestige”, kas ar mākslīgā intelekta palīdzību uzraudzīs ne tikai mutes veselību, bet arī zobu tīrīšanas manieri, tādējādi īpaši rūpīgi sargājot zobus no bojājumiem. Izskatās, ka ar šo darinājumu “Philips” sastādīs nopietnu konkurenci daudzu iemīļotajam zīmolam “Oral-B”.

    “Sonicare 9900 Prestige” iestrādāta “SenseIQ” tehnoloģija, kas sajutīs, cik ļoti lietotājs birstīti spiež pret zobiem, un attiecīgi pielāgos vibrāciju intensitāti. “Philips” norāda, ka zobu tīrīšanā visai ierasta tendence ir birstīti pārāk spiest pret zobiem, kas nav labvēlīgi zobiem, un “Sonicare 9900 Prestige” šo ieradumu centīsies novērst. Savukārt šīs zobu birstes sari sakārtoti citādākā leņķī, kas, pēc “Philips” domām, spēs noņemt līdz pat 20 reizēm vairāk aplikuma nekā iepriekšējie modeļi.

    Reklāma

    Zobu birstei līdzi nāk arī aplikācija “Sonicare”, kas sniegs dažādus padomus, kā vislabāk iztīrīt zobus, kā arī sniegs individuālus ieteikumus. Plānots, ka laika gaitā risinājums piedāvās arī nedēļas, mēneša, gada progresa ziņojumus, kas ļaus saprast, cik ļoti uzlabojušies lietotāja zobu tīrīšanas paradumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma