Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla Model Y” būs pieejama versija ar trešo sēdekļu rindu

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs “Tesla” oficiāli demonstrējis fotogrāfijas, kā izskatīsies trešā sēdekļu rinda mašīnas aizmugurē 7-vietīgajā “Model Y” versijā. Kā tas bija sagaidāms, vietas šajā rindā ir ļoti maz un pieaugušajiem tur nebūs ērti.

    Reklāma

    7-vietīga “Model Y” versija tika solīta jau kopš mašīnas oficiālās prezentācijas 2019. gadā, taču autoražotājs sākumā vairāk uzmanības veltīja citu versiju ražošanai. Nedēļas pirmajā pusē “Tesla” uzsāka pasūtījumu pieņemšanu arī šai versijai.

    Vēl trešo sēdvietu rindu aizmugurē iespējams iegādāties kā papildus ekstru par 3 tūkstošiem dolāru, taču uzņēmuma publicētie attēli neliecina par ērtu sēdēšanu vēl diviem cilvēkiem. Ja nu gadījumā tur kāds tomēr vēlas ielīst, tad arī trešās rindas pasažieriem būs pieejams USB-C spraudnis viedtālruņa uzlādei. “Tesla” arī sola vieglu iekāpšanu pašā aizmugurē, savukārt otrās un trešās rindas sēdvietu atzveltnes ir nolokāmas, ja nu nepieciešams pārvest kravu.

    Sākotnēji autoražotājs norādīja, ka 7-vietīgā “Model Y” versija spēs uzņemt septiņus pieaugušos, taču tagad šis paziņojums uzņēmuma mājaslapā ir nomainīts, rakstot, ka mašīnā varēs braukt septiņi cilvēki.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma