Web Analytics
More
    Reklāma

    HMD Global savu Nokia viedtālruņu kameras lietotni publicē Google Play

    Jaunākie raksti

    HMD Global jau kādu laiku atpakaļ arī pievienojās tiem viedtālruņu ražotājiem, kuri savas viedtālruņu pamatā izmantotās lietotnes izvieto Google lietotņu veikalā, lai tās būtu iespējams ātri atjaunināt. Nokia zīmola viedtālruņiem jau iepriekš kameras lietotne bija izvietota Play veikalā, bet nu tur nonākusi pavisam jauna lietotne.

    Vecā Nokia kameras lietotne netika atjaunināta kopš 2018. gada oktobra, kamēr jaunā lietotne jau 2019. gadā parādījās kopā ar Nokia 3.2 un Nokia 4.2 modeļiem. Tikai šobrīd HMD Global uzpildījis Play veikalu ar jauno kameras lietotni.

    Reklāma

    Lai arī jaunā kameras lietotne jau ielādēta 1 miljonu reižu, tomēr tā pieejama tikai un vienīgi viedtālruņiem, kas šo lietotni saņēmuši rūpnīcā. Tiek gan gaidīts, ka arī vecāki Nokia viedtālruņi saņems operētājsistēmas labojumu, kas ļaus ielādēt un izmantot jauno kameras lietotni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    11.01.2021 11:56

    Par kameru lietotnēm runājot, ko citi izmanto? Šauj ar to, kas nāk līdzi no rūpnīcas, jeb ir arī kaut kas labāks pieejams?

    Krotow
    11.01.2021 12:12
    Reply to  Skābene

    Pirms Samsung S9+ iegādes iepriekšējos telefonos ilgu laiku lietoju Open Camera. Bieži vien bija sakarīgāka iespēju izvēle kā “dzimtajai” kameras aplikācijai. Plus var ieslēgt zibspuldzi un apgaismot fotografējamos vietu jau pirms attēla uzņemšanas. Kas ļoti atviegloja visādu aparatūras stāvokļu fiksēšanu tumšās vietās (kaut vai “piefiksēt” datora iekšas zem galda). Darbības ātrums ir labs.

    Ēriks Ēriks
    12.01.2021 08:54
    Reply to  Krotow

    Jūū, open camera ir laba, Lightroom arī nav slikta

    johny
    11.01.2021 12:18
    Reply to  Skābene

    kādu google kameras portiem.

    Itanium
    11.01.2021 13:58
    Reply to  Skābene

    Mi 9: GCam
    Bieži vien krietni labāki rezultāti nekā ar Xiaomi kameras lietotni

    AgnisR
    12.01.2021 13:57
    Reply to  Skābene

    Sony no rūpnīcas nāk ar divām lietotnēm. Viena parastā point & shoot un viena Pro app ar visām iespējām. Attiecīgi pārsvarā lietoju parasto, bet ja vajag mākslu, tad ņemu Pro. Kursora apskatā, gan ļoti “gudri” nolika to, ka parastajā nav advancētu manuālo iestatījumu, bet Pro neder priekš ātrās knipsēšanas :D

    zirgs
    12.01.2021 11:50

    Google cam adaptāciju priekš Xiaomi

    Reklāma