Web Analytics
More
    Reklāma

    “Panasonic” februārī sola izmēģināt savu robotu-kurjeru

    Jaunākie raksti

    Tagad, kad e-komercija attīstās straujāk nekā jebkad un iepirkšanās internetā kļuvusi par nepieciešamību, ir īstais brīdis padomāt, kā atvieglot kurjeru darbu, lai sūtījumi aizvien tiktu piegādāti laikā. Šajā sakarā elektronikas ražotājs “Panasonic” paziņojis, ka februārī pie darba liks savu autonomo robotu, kura galvenais pienākums būs piegādāt preces Kanagavas prefektūrā Japānā.

    “Panasonic” autonomais robots spēs pārvietoties ar ātrumu 4km/h, un tā iekšpusē atradīsies sūtījumi. Lai arī tas nebūs pats ātrākais preču piegādātājs, tas šā vai tā spēs kaut mazliet paātrināt preču piegādes procesu, jo darba īpaši pandēmijas laikā ir daudz un dikti. Japānā nopietna problēma ir darbaspēka trūkums dažādās nozarēs, ieskaitot preču piegādi, tāpēc papildus darba rokas lieti noderēs.

    Reklāma

    Šobrīd “Panasonic” ir uzsācis pirmo testa posmu, kas ilgs apmēram līdz šim brīdim, decembra beigām. Šajā izmēģinājuma daļā autonomais robots vienkārši braukāsies noteiktā teritorijā Fudžisavā, kas ir ilgtspējīga un vieda pilsēta un atrodas turpat, Kanagavas prefektūrā. Savukārt otrajā testa posmā, kas norisināsies no februāra līdz martam, robots Kanagavas iedzīvotājiem piegādās pārtiku un citas ikdienā nepieciešamās preces. “Panasonic” norāda, ka robots pats spēs izvairīties no šķēršļiem, taču joprojām tiks kontrolēts no attāluma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma