Web Analytics
More
    Reklāma

    Populārākās 2020. gadā izlaistās mobilās Android spēles

    Jaunākie raksti

    Gada noslēgumā mēdzam atskatīties uz dažādiem topiem, un bijām ziņojuši par populārākajām Apple AppStore lietotnēm, tāpēc laiks nelielam apkopojumam ar labākajām Android veidotajām lietotnēm tieši 2020. gadā.

    Civilization VI – Build A City

    Videospēle Civilization VI neprasa daudz komentāru, jo tā ir plaši zināma stratēģiskā spēle, kurā jābūvē un jāattīsta sava pilsēta un sabiedrība, kā arī tā saistās tieši ar datorspēli, bet 2020. gadā ir izveidota mobilā Android versija. Pirmos 60 soļus testa nolūkos ir iespējams veikt bez maksas, taču pilnai spēlles baudīšana būs jāškiras no 5,49 līdz 19,99 EUR.

    Reklāma

    Star Wars: Knights of the Old Republic II

    Fantastikas un RPG žanra spēļu cienītājiem, kā arī Zvaigžņu Karu faniem būs iespēja savās Android ierīces baudīt gaismas zobenu cīņas, kuras iepriekš krietni plašāka bija pieejamas datoros. Kā arī pēc sešu gadu pārtraukuma, kad Android parādījās KOTOR pirmā daļa, šis būs liels solis uz priekšu ar iespēju pievienot papildus spēļu kontrolieri, kā arī regulēt kadru skaitu. Spēli ir iespējams iegādāties, un tās cena ir 14,99 EUR.

    Missile Command: Recharged

    Šo gribas nodēvēt par kaut ko klasisku, ko varētu sagaidīt no mobilajām spēlēm, jo tajā vienkārši ar rokas vadību nepieciešams spiest uz ekrāna un aizsargāties pret raķešu uzbrukumiem, izmantojot dažāda veida ieročus. Tos spēles gaitā iespējams uzlabot. Spēle ir bez maksas, taču tad tajā rādīsies reklāmas, bet par 3,09 EUR no tām varēs atbrīvoties pavisam. Mobilās spēles izdevējs neviens cits kā Atari.

    Sky: Children of the Light

    Šī spēle ir saņēmusi balvu kā 2019. gada labākā mobilā spēle iOS ierīcēm, un nu tā pieejama arī Android platformai. Sky: Children of the Light pavisam vienkārši ļauj atklāt dažādus spēlē pieejamos objektus un spēles karti, tāpēc to labāk spēlēt kopā tieši ar kādu citu personu, ko nodrošina daudzspēlētāju režīms. Kaut arī grafika izskatās salīdzinoši augsta, tās optimizācija ļaus to izbaudīt arī uz zemākas klases telefoniem. Lai pilnībā izbaudītu spēles sniegtās iespējas ir ieteicams iegādāties papildinājums, kas maksās sākot no 1,09 līdz 54,99 EUR.

    Company of Heroes

    Šī mobilā spēle arī nākusi no iOS platformas un pielāgota Android sistēmām. Tā ir klasiska stratēģijas spēle, kuras darbībda norisinās 2. Pasaules karā. Atgādina kaut ko no Call of Duty pirmsākumiem, un, protams, spēle ir pārredzama no augšas. Tās cena ir 14,99 EUR.

    Gameloft Classics: 20 Years

    Šī spēle sevī iekļauj daudz citu klasisku Gameloft radīto mobilo spēļu, kas bija aktuālais atvāžamo telefonu ērā. Tas ir sava veida emulators, kurā pieejamas vēl 30 citas. Tā noteikti ļaus atgreizties vismaz 10-15 gadu senā pagātnē. Spēle ir pieejama bez maksas.

    Citra Emulator

    Šo, iespējams, nevar nosaukt par mobilo spēli, bet tas ir emulators, kurš telefonā ļaus spēlēt gan Doom, gan Minecraft, jo ir speciāli veidots šādas nolūkam – tieši 3D spēlēm, nevis kā ierasts, kad spēles darbība mēdz notikt no augšas. Sniedzot iespēju palaist mums labi zināmas datorspēles telefonā un pievienot papildus spēļu pulti. Spēle pieejama bez maksas, bet par 5,49 EUR būs iespējams iegūt dažādus papildinājumus.

    MudRunner

    Spēles angliskais nosaukums jau atklāj tās būtību un neprasa liekas komentārus. Šī simulācija ļaus braukt ar kādu no 16 padomju laika auto pa 15 speciāli pielāgotām bezceļu trasēm. Lai spēli padarītu baudāmāku, ir iespējams izmantot papildus kontrolieri. Tā izskatās lieliski piemērota tieši mobilajām ierīcēm kā labs laika kavēklis. Spēles cena ir 6,99 EUR, bet uz akcijas laiku tā ir pieejama par 4,49 EUR.

    Atom RPG

    Šī spēle notiekti interesēs aktīvos Fallout fanus, jo tās darbība noris pamestā padomju laika teritorijā, kura cietusi atomkarā 80. gados. Uz zemes ir palikuši tikai pāris izdzīvojušie, kuri cīnās par savu eksistenci. Šī ir CRPG tipa spēle, un tās cena ir 8,49 EUR.

    Bridge Constructor: The Walking Dead

    Vēl viena spēle, kuru patiešām varētu būt ērti baudīt mobilā telefona ekrānā, jo šajā pavisam vienkārši būs nepieciešams būvēt tiltu, lai cilvēki varētu izglābties no zombijiem, kas grasās tos apēst. Attiecīgi spēle ir veidota zināmā seriāla The Walking Dead motīvos. Arī grafikas ziņā tā izskatās ļoti acij tīkama nevajadzētu prāsīt pārāk daudz resursus no ierīces. Cena arī ļoti patīkama, tikai 2,99 EUR.

    Un kāda ir tava iecienītākā Android spēle šogad?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kārlis
    29.12.2020 13:09

    Eh bija laiki kad spēlēju uz PC šo Sid Meier’s Civilization! Sajutos tik vecs ;)

    Aplams
    29.12.2020 15:24

    vai jus zinat ka kop’s uzlikat suda deblocker pluginu jusuu lapa ir vel lenaka ka pirms tam?

    Kursors.lv
    29.12.2020 16:47
    Reply to  Aplams

    Protams, es esmu visnotaļ laicīgi un precīzi informēts par to, kā Kursors darbojas.

    Aplams
    30.12.2020 10:04

    nu tad uzsit sev pa plecu – labs darbs

    Kursors.lv
    30.12.2020 10:10
    Reply to  Aplams

    Darbs nekad nav pilnībā pabeigts. Viss vienmēr ir procesā un mainās.

    Mareks Kornivskis
    29.12.2020 15:50

    Diezgan nepelnīti netiek pieminēta Genshin Impact, kas pat ir spēlējama pilnīgi bez maksas.

    Kautkurs
    31.12.2020 10:30

    Man nepatīk neviena no tām man labāk patīk terraria un citas 2d speles

    Reklāma