Web Analytics
More
    Reklāma

    No nākamā gada WhatsApp pārstās darboties uz vairākiem vecākiem viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Ja tavā īpašumā ir kāds vecāks viedtālrunis, tad rēķinies, ka no nākamā gada 1. janvāra varētu zaudēt piekļuvi lietotnei “WhatsApp” vai vismaz dažām no tās funkcijām.

    WhatsApp radītāji ir apstiprinājuši, ka nākamajā gadā atbalsts vecākām ierīcēm tiks pārtraukts. Pašreiz zināms tas, ka WhatsApp darbība netiks pārtraukta iPhone ar vismaz iOS 9 versiju un Android ierīcēs, kurās ir Android 4.0.3 vai jaunāka operētājsistēmas versija. Līdz ar to ierīces ar vecāku operētājsistēmu varētu neatbalstīt vairākas WhatsApp funkcijas vai pat liegt piekļuvi visai lietotnei.

    Reklāma

    Tas nozīmē to, ka tiem, kuriem ir, piemēram, iPhone 4 vai daži daudz vecāki Android tālruņi, kā Samsung Galaxy S2, kas tika izlaists 2011. gadā, nevarēs tikt pie jaunākās WhatsApp versijas un zaudēs piekļuvi noteiktām lietotnes funkcijām.

    Šis ir arī kārtējais atgādinājums atjaunināt savu ierīču programmatūru, lai varētu bez liekām galvassāpēm nodrošināt savu iecienīto lietotņu korektu darbību pēc iespējas ilgāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elvis Burdājs
    28.12.2020 17:01

    Galaxy S2 jaunākā oficiālā versija ir 4.1.2, un neoficiāli ir visas versijas līdz jaunākajam Android 11. Tātad viss strādās. Sākot ar Galaxy S i9000 oficiāli nevarēs lietot.

    Aigars Axx
    28.12.2020 22:06

    Nez kāpēc man liekas, ka to nav apstiprinājjs radītājs, bet gan šī brīža whatsapp turētājs…

    Kursors.lv
    28.12.2020 22:17
    Reply to  Aigars Axx

    OK, izstrādātājs vai uzturētājs. Paši galvenie radītaji abi gan laikam jau paspējuši notīties prom no Facebook.

    Reklāma