Web Analytics
More
    Reklāma

    Patriot izziņojis Viper Steel RGB Black operatīvo atmiņu

    Jaunākie raksti

    Ziemassvētku laikā Patriot Viper priecē mūs ar jauno RGB atmiņu. Patriot Viper Steel RGB Black DDR4 atmiņa tāpat kā visas atmiņas no Steel sērijas, ir paredzēta ekstremālām spēlēm, bet šoreiz tā ir apvienota ar satriecoši adaptīvu RGB apgaismojumu, lai nevainojami pielāgotos jūsu vispārējiem datora iestatījumiem.

    Viper Steel RGB Black ir izveidota ar īpaši izstrādātu augstas veiktspējas alumīnija dzesētāju, kas atbilst jebkurai sistēmai.

    Reklāma

    Nodrošiniet iespaidīgu veiktspēju pat tad, ja izmantojat visprasīgākās programmas. Viper Steel RGB Black alumīnija siltuma aizsargs nodrošina visaugstāko siltuma izkliedi, lai saglabātu pārsteidzošu veiktspēju.

    Viper Steel RGB Black sērija, kas paredzēta jaunākajām Intel un AMD platformām, nodrošina nevainojamu sniegumu kopā ar intensīvi starojošām LED gaismām.

    Viper Steel RGB Black ir aprīkots ar XMP 2.0 atbalstu automātiskiem virstaktēšanas iestatījumiem optimālai veiktspējai un stabilitātei.

    Saderība ar vadošo mātesplates ražotāju zīmolu partneru RGB sinhronizācijas lietojumprogrammām, ļauj šo atmiņu viegli pielāgot personalizētajiem profiliem jebkurā situācijā.

    Testos pārbaudīta kvalitātes sniegšanai, Viper Steel RGB Black sērija ir nodrošināta ar ierobežotu mūža garantiju.

    Viper Steel RGB Black atmiņu cenas būs tuvu Viper RGB Black sērijas cenām.  Latvijā tās varēs nopirkt jau jaunā gada sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma