Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Mi 11 jau šogad būs pirmā ar Snapdragon 888 darbinātā ierīce

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka jau pēc dažām dienām Xiaomi izziņos Mi 11 viedtālruni, kas kļūs par pasaulē pirmo Qualcomm Snapdragon 888 procesora darbināto viedtālruni. Xiaomi Mi 11 būs nenoliedzams ražotāja flagmanis, turklāt šoreiz ir pamats priecāties par Snapdragon 888 procesoru, jo tas atnesīs vairākus lieliskus uzlabojumus Android faniem.

    Qualcomm un Google vienojušies daudz laicīgāk piegādātu Android atjauninājumus. Šī nav pirmā reize, kad no Google puses dzirdam šādus plānus, bet pagaidām tie vainagojušies tikai ar plātīšanos un pāris viedierīču ražotājiem, kas ir gana lieli, lai ik pāris mēnešus piedāvātu drošības ielāpus. Tikai sākot ar Qualcomm Snapdragon 888 procesoru varam gaidīt kādas pozitīvas vēsmas Android atjauninājumu piegāžu ātrumā. Snapdragon 888 procesora darbinātie viedtālruņi tiks pie veseliem četriem lielajiem Android laidieniem, kas jau ir konkurētspējīgi ar Apple.

    Reklāma

    Xiaomi Mi 11 tiek gaidīts ar uzlabotu 50 W ātro lādēšanu, kā arī kamerām būtu jākļūst jūtami labākām. Kopā ar Xiaomi Mi 11 tikšot izziņots arī Xiaomi Mi 11 Pro.

    Xiaomi Mi 11, visticamāk, saņems QHD+ AMOLED ar 120 Hz, kamēr Pro modelim pat varētu pienākties 144 Hz ekrāns. Xiaomi Mi 11 tiks pie 50 megapikseļu kameras, bet Pro – pie jau iepriekš redzētiem 108 megapikseļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    23.12.2020 11:34

    Diemžēl xiaomi vairs nav cenu kategorijā ‘flagmaņu killeris’

    Reklāma